ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Κ ΓΙΑΤΙ
Printable View
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Κ ΓΙΑΤΙ
Θα έλεγα η καρδια , ειναι η μηχανη του σώματος μας , αυτη υποστηρίζει τον εγκέφαλο μας , αλλα δεν ξέρω .
Εχω ακούσει όμως ότι ειναι το δέρμα μας , αυτο ειναι η ασπίδα προστασία απο κάθε τι που μπορει να μας επιτεθεί απο το περιβάλλον .
Θα έλεγα το δεύτερο .
Ευχαριστώ που απάντησες πρώτος θα ήθελα όλοι αν είναι δυνατόν να απαντήσουν ,χωρίς να είμαι ο ειδικός κ εγώ απλά στο τέλος θα σας πω ποιο είναι το σωστό κ γιατί , κ γιατί έχει τόση σημασία για τον άνθρωπο
Πάντως μου αρέσει πολυ το θέμα σου μπράβο emy.
Lampro ναι το καταλαβαίνω ότι σε προβλημάτισα, επίτηδες δεν είναι απλά όταν σας πω ίσως κ να νιώσετε όπως ένιωσα εγώ,απλά προβληματιστήτε να μην ασχολούμαστε κ όλο με τα ίδια
Ωχ μας βλέπω να ακούμε και να μην πιστεύουμε .
Σίγουρα κ έχει μεγάλη σημασία για όλους μας,μου μοιάζει να είμαστε αλλού γιατί δε μας έμαθαν από την αρχή,αυτό που κ οι άλλο δεν ήξεραν
"O εγκέφαλος είναι το δεύτερο αγαπημένο μου όργανο"
- Woody Allen
Μόνο που ξέχασες να διευκρινίσεις, το σημαντικότερο όργανο για ποια λειτουργία εννοείς (εσύ, βέβαια!).
Μην το λες αυτό. Ξέρω πολλούς που είτε γεννήθηκαν χωρίς αυτό, είτε το 'χασαν στην πορεία για διάφορους λόγους. Κι όμως μια χαρά ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας! :D
ο εγκέφαλος λέω κι εγώ.. είναι γεγονός ότι για λίγα λεπτά μετά που θα σταματήσει να χτυπάει η καρδιά ο εγκέφαλος συνεχίζει να λειτουργεί και να καταλαβαίνει.
..συμφωνώ...ο εγκέφαλος...:)