Γεια σας. Είμαι σε σχέση εδώ και 1μιση χρόνο, αλλά δυσκολεύομαι πολύ να εμπιστευτώ τον σύντροφό μου. Δεν έχει συμβεί κάτι τρομερό, 2-3 ψεματάκια μου έχει πει σε όλη μας τη σχέση και αυτά πιο πολύ για να μην με ταράξει. Ούτε απιστίες ούτε τίποτα τέτοιο. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως το πρόβλημα είναι δικό μου και δεν ξέρω πώς να χαλαρώσω και να μην κάνω αρνητικές σκέψεις. Κάθε φορά που μου λέει οτι θα βγει φρικάρω, κάνω σενάρια, κάθε φορά που αργεί να απαντήσει σε κάποιο μήνυμα τα ίδια. Κάθε φορά που βλέπω θηλυκό δίπλα του τρελαίνομαι. Αλλά είναι πολύ καλό παιδί και μου φέρεται σωστά, ε και δεν του αξίζει να τρώει όλη αυτήν την παράνοια στη μούρη... Γιατί είμαι και παρορμητική πανάθεμά με και οτι φόβο εχω τον εκφράζω σε αυτόν. Ε και να μην τα πολυλογώ, από κάποιο σημείο και μετα καταλήγουμε σκοτωμενοι, και αυτο επειδη δεν μπορώ να τον πιστέψω. Συγνώμη αν σας κουρασα, γιατι μπροστα στα τοπικς που διαβαζω, ειναι ασήμαντο το δικό μου, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για το πώς μπορώ να αλλάξω αυτήν την κατάσταση...
Α, επίσης, πριν από αυτόν είχα μια άλλη σχέση, και ο "σύντροφος" ζήλευε πάρα πολύ, χωρίς να εχω δώσει ποτέ δικαίωμα. Μιλάμε για τρελές καταστάσεις. Παραλίγο να με χτυπήσει επειδή μου ειχε σφυρίξει ένας στο δρόμο και δεν του το ειπα πιο νωρίς για να παει να τον πλακωσει...:confused: Και τελοσπαντων, καποια στιγμη αρχισα να ζηλευω επιτηδες για σπασιμο, και μου έγινε συνήθεια, ενώ ποτε δεν ήμουν ζηλιαρα... Παντα πίστευα οτι αυτό το γεγονός έχει κάποια σχέση με το πώς είμαι τωρα, για αυτο σας το ανέφερα...
τεσπα, ευχαριστώ για τον χρόνο σας!:D