Βοηθεια δεν θα τα καταφερω.
Γεια σας ειμαι η Αρτεμις και εχω τεραστιο προβλημα.ειμαι 18 ετων θα επρεπε να σπουδασω αλλα δεν εδωσα πανελλαδικες λογω των προβληματων που θα αναφερω παρακατω.
Οταν ημουν μικρη ημουν ησυχη και οι γονεις μου αγαπημενοι και μεγαλωσα σε ενα καλο οικογενειακο περιβαλλον και συνεπως μεγαλωσα σωστα.Οταν πηγαινα εκτη δημοτικου εμαθα οτι η μητερα μου ηταν εγκυος και οταν γενηθηκε ο αδερφος μου αρχισαν τα πριβληματα.απο το πουθενα οι γονεια μου αρχισαν να μαλωνουν.Ηταν συνεχωσ κουρασμενοι.Ο αδερφος μου μεγαλωνοντας εγινε ζωηρος αφου ειναι και αγορι με αποτελεσμα οι γονεις μου και μερικες φορες(αν και πλεον δεν τολμαω)εγω δεν δισταζαμε να του απλωσουμε χερι.περνουσε ο καιρος και μεσα σε μια διαφωνια των γονιων μου μαθαινω πως η μητερα του μπαμπα μου δεν ηθελε την μαμα μου και με την σειρα της η μαμα μου την μισουσε.Η γιαγια μου ηταν η αιτια του παχους μου αφου καθε καλοκαιρι εμενα μαζι της στο χωριο και ως μικρο παιδι δεν ηξερα ποσο θα με επηρεαζε το σωμα μου αργοτερα και εκεονη με ταιζε με ταιζε με ταιζε και 8 χρονια μετα λογω και της ψυχολογικης πιεσης και της λαιμαργιας μου δεν εχω καταφερει να χασω τα 15 κιλα που θελω.ο αδερφος μου εχει αποκτησει ψυχολογικα προβληματα και οι γονεις μου σε λιγο θα σκοτωθουνε κυριολεκτικα.Εν ολιγης:
1)δεν θελω να φυγω απο το απιτι γιατι δεν ξερω τι θα απογινει το αδερφακι μου 7 χρονων παιδι.
2)νιωθω ασχημα με το σωμα μου και την εμφανιση μου
3)δεν εχω καλους φιλους για να στηριχτω ουτε εναν συντροφο λογω του σωματος μου
4)νιωθω αχρηστη και λαθος σε οτι κανω κλαιω ολη μερα δεν μπορω να συγκεντρωθω και σκεφτομαι καθημερινα το να αυτοκτονησω αφου κανει πλεον δεν μπορει να με καταλαβει και να με βοηθησει να αλλαξω την ζωη μου.
5)η οικονομικη κατασταση της χωρας δεν βοηθαει καθολου(ενας λογος παραπανω για να μαλωνουν και οι γονεις μου)
6)η μητερα μου ειναι απο τη χιο και ο μπαμπας μου απο σαμο τα χριστουγεννα μετακομισαμε εδω το σπιτι ειναι απαισιο μια μουντη τρυπα η οποια επισης δεν βοηθαει το οικογενειακο περιβαλλον και ο μπαμπας μου αρνειται να φυγει για να ξαναγυρισουμε χιο.
Σας παρακλω βοηθηστε με τα πραγματα ειναι χειροτερα απο οτι φαινονται.