μου μαθαινετε να χαμογελαω σας παρακαλω?
ετσι λεγοταν καποτε ενα βιβλιο που ειχα διαβασει και ο τιτλος του αυτη την στιγμη αποτελει το καθρεφτισμα της ψυχολογιας μου.
η ιστορια μου ξεκινα απο την ηλικια των 12 χρονων...ιδεοψυχαναγκασμοι, μετα ανορεξια, μετα βουλιμια, μετα παλι ιδεοψυχαναγκασμοι και τωρα καταθλιψη...εχω τελειωσει μια αξιοπρεπεστατη σχολη με τα χιλια ζορια λογω ψυχολογικων προβληματων..και τωρα εχω φτασει στα 24 μου χρονια χωρις να εχω αναμνησεις ουτε απο σχολικα χρονια, ουτε απο φοιτητικα, ουτε γενικα...ελαχιστες καλες αναμνησεις και αυτες αργοσβηνουν μερα με την μερα...και να λεγα οτι ειχα και φιλες? να μοιραστω τον πονο μου? εχω καποιες φιλες για να πω την αληθεια αλλα δεν τις αισθανομαι κοντα μου και βγαινω μαζι τους ανα 4μηνο!...αλλωστε ποιος μπορει να καταλαβει τον δικο μου πονο οπως η οικογενεια μου? κανεις! η οικογενεια μου εχει κανει μεγαλη υπομονη, η αδερφη μου και εδω και καποιους μηνες το αγορι μου που αγαπω αλλα δεν εχω δυναμη να δειξω απολυτως τιποτα! η ζωη μου εχει μηδενισει...δεν εχω ορεξη για τιποτα, εχω παρει συνολικα 17 κιλα που δεν μπορω να χασω καθολου ευκολα γιατι απλα δεν εχω διαθεση, κανω συνεχεια αυτοκτονικες σκεψεις, ερωτικη διαθεση στο απολυτο 0..νιωθω κενο...απολυτο κενο...κοιμαμαι και ξυπναω με ενα βαρος στο στηθος το οποιο δεν φευγει, βγαινω σπανια απο το σπιτι, τρωω, βλαιπω ταινιες ...η καθε μερα ιδια, βαρετη, μονοτονη...δεν εχω τιποτα να περιμενω, τιποτα να ονειρευομαι...που παλια, οσο χαλια και να μουν , ονειρα εκανα, με αυτα ζουσα ...τωρα τιποτα! ο μονος λογος που συνεχιζω να ζω ειναι οι γονεις μου...αν ηταν στο χερι μου, θα ειχα φυγει απο αυτον τον κοσμο...η ζωη ειναι για τους δυνατους και εγω το μονο που δεν ειμαι πια ειναι αυτο...ειμαι αδυναμη οσο δεν παει και δεν μπορω να αντιμετωπισω τιποτα απολυτως! και να πω και την αληθεια ουτε και θελω...δεν εχει πια νοημα να προσπαθω για να ειμαι καλα...δεν θελω..το μονο που θελω ειναι να βρω τροπο να αποδρασω απο αυτη την μιζερια που ο καθενας θα μισουσε...τιποτα δεν εχει αξια...και ξερω οσοι ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε οπως "η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να ζεις καθε στιγμη", "χαμογελα καθε πρωι που ξυπνας και ολα θα αλλαξουν", "τα εχεις ολα και καθεσαι και ασχολεισαι με βλακειες" κτλ κτλ κτλ....δεν μου λενε ΤΙΠΟΤΑ...ισα ισα μου ρχεται να 'ξερασω' οταν μου τα λενε...λες και αυτες οι κουβεντες θα με βγαλουν μαγικα απο τον βουρκο που κυλιεμαι...:(