Γεια σας! Ειμαι 16 χρονων και παω στην Α Λυκειου. Νομιζω πως ειμαι ομοφυλοφιλος και εχω γραφτει σε ιστοσελιδα με γνωριμιες. Γνωρισα εναν 28χρονο που μου μιλουσε πολυ ρομαντικα (και εγω ειμαι ρομαντικος) και ομορφα και εγω στην αρχη ημουν κρυος μαζι του αλλα μετα αρχισα να του απανταω και να δενομαι καπως μαζι του. Μου ειχε δειξει φωτογραφια του και εγω δικη μου. Μου ειπε οτι προτιμει συναντηση στην παραλια που εχει πολυ ερημια βραδυ για να ειμαστε οι δυο μας. Του ειπα πολλες φορες οχι! Συμφωνησε τελικα να συναντηθουμε σε δημοσιο χωρο. Του ειπα ομως πριν συναντηθουμε να μιλησουμε με καμερα και πριν απο λιγο μιλησαμε. Ηταν αρκετα διαφορετικος σε σχεση με την φωτογραφια. Ιδιος και στην φωτογραφια απλα μαλλον ειναι επεξεργασμενη. Στην καμερα μου μιλουσε διαφορετικα και κοπηκαν λιγο οι ρομαντισμοι. Το θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει καθολου και οτι φοβαμαι. Δεν θελω να τον μπλοκαρω παντου γιατι μενουμε στην ιδια πολη και αν με δει την εχω βαψει. Ειχα και ανοιχτο το προφιλ μου στο facebook και απο το e-mail μου με εχουν δει πολλα ατομα ποιος ειμαι. Γενικως με ξερουν πολλοι χωρις να το θελω. Ευτυχως το κλειδωσα. Τι να κανω ετσι οπως εμπλεξα; Οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι γκει και θα ηθελα να γνωριστω με αγορι αλλα αυτος ειναι αντρας και θα θελει σιγουρα σεξ. Εγω μονο φιλια ψαχνω και αν προκυψει σχεση αλλα αυτος ειναι αρκετα μεγαλυτερος. Οποιος μπορει ας με βοηθησει γιατι εμπλεξα ασχημα και θελω να ξεμπλεξω. Ευχαριστω :(