ναρκωτικα και κρισεις πανικου
γεια σας!! αρχικα θελω να αναφερω πως ποτε δεν ημουν εξαρτημενη απο ναρκωτικα απλα περνουσα καλα! οταν ημουν μονη σπιτι ποτε δεν εκανα οτιδηποτε αλλα ουτε και ψαχνομουν!! να αναφερω πως απο τα 17 μου εκανα χρηση καναβης σχεδον καθημερινα..αλλοτε πολυ αλλοτε λιγο!! αργοτερα ειχα καποιες "εμπειριεσ" με κοκαινη, mdma,extacy kai τελος lsd! kαποια στιγμη συνηδτοποιησα πως το χορτο πχ με χαλαει και τελος παντων δεν ηθελα να πινω!εκοψα και το χορτο και τα υπολοιπα εννοειται! δεν μου ηταν δυσκολο αντιθετως!! επισης τα ειχα μπροστα μου και ποτε μου δεν εκανα κινηση να ξαναπαρω κατι απο αυτα! μετα απο 6μηνες χωρις να κανω τiπoτa αρχισα να εχω κρισεις πανικου που με οδηγησαν σε καταθληψη! πηγα σε ψυχιατρο ο οποιος μου εδωσε χαπια και μου ειπε αν θελω να κανουμε ψυχοθεραπεια!!επισης απο αυτα που τοθ ειπα κολησε σε ενα bad trip που εφαγα απο lsd και με ρωτουσε για το τι εβλεπα-επεμενε σε αυτο...λογικα ηθελε να δει τι φοβουσ μου εβγαλε κλπ κλπ!! να μην τα πολυλογω δεν κατεκρινε το lsd μαλιστα μου ειπε πωσ ενας ψυχολογος στο εξωτερικο θεραπευει την καταθληψη με αυτη την ουσια!! εγω ψυχοθεραπεια τελικα δεν εκανα απλα πηρα τα χαπια (που στην αρχη ημουν αρνητικη κιολας ) και εγινα καλα, μεχρι στιγμης δηλαδη!! αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν καποιος εδω μεσα εχει παθει κατι παρομοιο..δηλαδη να εχει κρισεις πανικου και να πιστευει πως ωφειλοντε στα drags!