Πώς πειθεις καποιον ισχυρογνωμονα οτι πρεπει να ζητησει βοηθεια απο ειδικο;
Πιστευω οτι ο αδελφος μου χρειαζεται αμεσα υποστηρικτικη βοηθεια απο ειδικο.Ειναι κατι που επρεπε να γινει εδω και πολλα χρονια,αλλα δυστυχως,εγω μενω σε αλλη πολη και η μητερα μου στην οποια εχω μεχρι και προσφατα μιλησει για αυτο το θεμα,στην αρχη με παραπλανησε για να μην ασχολουμαι επειδη φοβηθηκε οτι τον σχολιαζω και αλλου και στη συνεχεια κανει οτι δε βλεπει τα πραγματα.Εχει προβλημα συμπεριφορας και επιβιωσης πλεον.Πώς πειθεις εναν ανθρωπο που νιωθει οτι εχει δικιο σε ολα,σου εχει για τα παντα μια τεκμηριωμενη για τα δεδομενα του δικαιολογια και πιστευει οτι φερεται φυσιολογικα (ενω και στον πιο αδαη ειναι ολοφανερο με το που θα του μιλησει οτι κατι δεν παει καλα)οτι πρεπει να παει σε ειδικο;;;Εχω στο μυαλο μου και συγκεκριμενο ψυχιατρο για τον οποιο εχω συστασεις απο παλια απο ατομο που εκτιμω και υπολογιζω πολυ τη γνωμη του...ομως φοβαμαι οτι αν του το πω ευθεως θα αντιδρασει ασχημα και θα με απομονωσει...ειναι επειγουσα η κατασταση και οποιος εχει παρομοια εμπειρια παρακαλω να μου πει τη γνωμη του.Ευχαριστω.