Η παρθενια του αντρα και της γυναικας ειναι το ιδιο?
Ξερω οτι πολλοι θα με εχετε μισησει με ενα προηγουμενο θεμα που ειχα ανοιξει αλλα ενταξει ειπα να ανοιξω και αυτο να δω αμα παρω απαντησεις στο θεμα π με απασχολει...
συζητηγα με κατι παρθενους φιλους μου και λεγαμε να παμε σε οικο ανοχης για να μας φυγει αυτη η "παρθενια" πριν κλεισουμε ολοι τα 19 μας εγω ειχα καποιες αντιδρασεις βεβαια γιατι ελεγα ρε παιδια ειναι η πρωτη μας φορα δεν πρεπει να ειναι λιγο πιο ιδιαιτερο-ξεχωριστο? οι φιλοι μου ειπανε ομως οτι εμεις ειμαστε αντρες δεν ειμαστε γυναικες που η πρωτη τους φορα τους μενει χαραγμενη(Στερεοτυπα).
Το καλοσκεφτηκα και ειπα γιατι να μην παω πρωτη φορα με μια ομορφη γυναικα που θα με μαθει κιολας?τι διαφορα δηλαδη θα ειχε αμα πηγαινα με την Κατερινα του σχολειου που την ειχε παρει ολο το σχολειο ?η μια πληρωνεται η αλλη οχι...επισης εχει μεγαλη διαφορα αμα εκανα one night stand με καποια την πρωτη μου φορα και να μην την ξαναβλεπα?σαφως ωραιο θα ειναι να εχεις κανει σχεση με μια κοπελα που σου αρεσει και εκει να χασεις την "παρθενια" σου αλλα μιας και θελω να το κανω αυτο πριν κλεισω τα 19 γιατι να μην το κανω?
περιμενω απαντησεις και συμβουλες ευχαριστω εκ των προτερων