Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα παρακαλω τη βοηθεια σας για φιλο μου ο οποιος του συνεβη ενα περιστατικο για το οποιο αρνειται βοηθεια. Αν το θεμα μου ανηκει σε αλλη κατηγορια δεν το γνωριζω . Λοιπον ο φιλος μου ειναι 32 ετων χρηστης κανναβης σχεδον 15 χρονια, παλιοτερα πιο συχνα τωρα αραια αλλα και χρηστης κοκκαινης με αραιη χρηση. Τα παραπανω τα αναφερω γιατι ισως βοηθησουν. Τωρα στο περιστατικο, λοιπον προχθες το βραδυ ειχε βγει μαζι με αλλους δυο φιλους για ποτο και ειχε πιει 4 μπυρες ποσοτητα αλκοολ που ομως μου λεει οτι δεν τον επηρρεασε καθολου. Κανοντας μια παρενθεση ο φιλος μου πιστευει οτι ο ενας εκ των δυο που ειχαν βγει και τον γνωριζει απο παιδι μετα απο τον αιφνιδιο θανατο των γονιων του εχει μπλεξει με μαυρη μαγεια και τον σατανισμο. Συνεχιζοντας με το περιστατικο ο φιλος μου λοιπον μετα την εξοδο του γυρισε νορμαλ στο σπιτι του και επεσε για υπνο. Μετα απο λιγες ωρες ξυπνησε πηγε ενα δρομολογιο γιατι ειναι ταξιτζης και ξαναπεσε για υπνο. Αφου ξυπνησε για δευτερη φορα αναστατωμενη η μητερα του του λεει οτι καποιος ειχε ουρησει στο σαλονι, στο σταθερο τηλεφωνο του σπιτιου το οποιο ηταν ανοιχτο και ειχε αφοδευσει πανω στο καναπε του σαλονιου. Τελικα διαπιστωθηκε οτι ηταν αυτος που το εκανε αφου βρηκε βρωμικο το εσωρουχο που φορουσε το προηγουμενο βραδυ και το ειχε βγαλει και ειχε βαλει καθαρο. Αυτος βεβαια δεν θυμαται τιποτα και θεωρει οτι αυτος που ειχαν βγει το προηγουμενο βραδυ του εκανε μαγια και εχει αρχισει να γυρναει τις εκκλησιες και δεν θελει με τιποτα να ακουσει για καποιο γιατρο να επισκεφθει. Στο παρελθον δεν του εχει ξανασυμβει κατι τετοιο. Μπορει αυτο το γεγονος να ειναι καποια ψυχωση ή καποιο αλλο ψυχολογικο ή νευρολογικο προβλημα; Παρακαλω στη βοηθεια σας.