μια συμβουλή πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζ <3
Λοιπόν.. Πριν καιρό μιλούσα με έναν τύπο από εδώ από το νησί, τσακωθήκαμε κόψαμε τις επαφές και τα λοιπά, τυχαία τον βλέπω στο καφέ που είχα αράξει με τα φιλαράκια μου και λίγο αργότερα του στέλνω μήνυμα. Να μην τα πολυλογώ ήρθε αμέσως εκεί που του είπα ήμασταν μεγάλη παρέα και με φλέρταρε διακριτικά, από τότε μιλάμε στο κινητό με μηνύματα κλασικά.. Έχω αρχίσει να βαριέμαι να μιλάω με το κινητό, και αν και δεν νιώθω ούτε καν το κλικ μαζί του θέλω να είμαι μαζί του για δικούς μου λόγους που ποτέ δεν θα καταλάβει κανείς (και όχι δεν είναι πλούσιος :Ρ) Ναι έλεγα λοιπόν ότι θέλω να τον βλέπω αλλά είναι δύσκολο καταλαβαίνω.. Είναι 30 χιλιόμετρα μακριά το σπίτι του από το κέντρο.. Και το δικό μου 20... Άσχετο απλά σας εξηγώ πως υπάρχει μεγάλη απόσταση και δεν μπορ'ω να τον βλέπω όσο συχνά θέλω.
Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι πως διάολο θα κάνω σχέση μαζί του? πως πρέπει να φερθώ? και μην μου πείτε να είμαι ο εαυτός μου γιατί ο εαυτός μου ήμουν με τους προηγούμενους... και μετά την πρώτη βραδυά εξαφανιζόντουσαν και όχι δεν ήμουν ποτέ φορτική και χώρο άφηνα και χρόνο άφηνα και όλα τα σχετικά........ Ότι κι αν είναι το πρόσωπο κι ας μην τον θέλω θέλω να είμαι μαζί του να κρατήσει :)
ευχαριστώ παιδάκια <3