Προβλήματα με τους γονείς μου. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ!
Παιδια χρειαζομαι πραγματικα την βοηθεια σας. ειμαι σε απογνωση! λοιπον, με τους γονεις μου εχω παρα πολλα προβληματα. το θεμα ειναι οτι οι γονεις μου ειναι ανθρωποι με πολλα χρονια σπουδων, καθηγητες πανεπιστημιου και ο μπαμπας μου παλια ασχολουνταν με την πολιτικη αρα νομιζω καταλαβαινετε για τι ανθρωπους μιλαμε. τους αγαπω παρα πολυ και εκτιμω την μεγαλη προσπαθεια που κανουν ωστε να να μου προσφερουν την καλυτερη εκπαιδευση και να με προωθουν στο να ειμαι αριστη παντου ωστε αργοτερα να εχω ενα μελλον σαν το δικο τους η και καλυτερο. το θεμα ειναι ομως οτι ειναι καταπιεστικοι. απο τοτε που ημουν μικρη απαιτουσαν απο μενα να ειμαι το υποδειγμα αριστουχας μαθητριας, παντα τελεια διαβασμενη, να μην χαιρομαι οταν κλεινει το σχολειο, να μην βγαινω πολυ συχνα, να μην παω συμφωνα με τα παιδια της ηλικιας κ.τ.λ. οσο ημουν μικρη σκεφτομουν οτι παντα ειχαν δικιο και ακολουθουσα πιστα τα οσα μου ελεγαν. τωρα ομως που ειμαι στην εφηβεια, οσο μεγαλωνω τα πραγματα χειροτερευουν ολο και περισσοτερο. για να σας δωσω να καταλαβετε δεν μαφηνουν να βγαινω συχνα, να πηγαινω σε καφετεριες γιατι λενε οτι καταναλωνομαι σε τετοια μερη, οταν παω σε χορους του σχολειο να φοραω τακουνια η φουστα(καλα για μπαρακια που πανε οι περισσοτεροι φιλοι μου ουτε συζητηση),να μιλαω στο τηλεφωνο γιατι λενε οτι ξοδευω ασκοπα τον χρονο μου αντι να διαβαζω κατι εξοσχολικο, να εχω φασεμπουκ,να εχω βαφτικα, να ασχολουμε με την μοδα και φυσικα να εχω αγορι! απαιτουν απο μενα να βγαινω το πολυ μια φορα την εβδομαδα και κοντα στο σπιτι μου, να διαβαζω τελεια παντα για το σχολειο, αγγλικα, γαλλικα και ωδειο (οπως βλεπετε εχω και φουλ προγραμμα), και στον ελευθερο χρονο μου να διαβαζω αλλα πραγματα εξοσχολικα και περεταιρω γνωση οπως λενε. βεβαια εγω πολλα απο αυτα τα κανω κρυφα οπως οτι εχω αγορασει πολλα καλλυντικα,τακουνια,φουστε ς και φορεματα, οτι εχω φασεμπουκ εδω και 2 χρονια, οτι βγαινω 2 φορες την εβδομαδα και φυσικα οχι παντα κοντα στο σπιτι μου και σε καφετεριες πολλες φορες,οτι μιλαω στο τηλεφωνο και μαλιστα αρκετη ωρα και φυσικα ειχα και αγορι αλλα για μικρο χρονικο διαστημα. ομως πραγματικα για να ξεφυγω απο την καταπιεση τους ωρες ωρες νοιωθω οτι χανω τον εαυτο μου και με το να τους λεω ψεμματα εχω κουραστει. εκτος απο αυτο βεβαια δεν πετυχαινω και παντα να τα κανω ολα αυτα και οποτε τους μιλαω υπαρχουν πολλες εντασεις και οσες φορες τους εχω προτινει να επισκεφτουμε καποιον ειδικο να μας βοηθησει αρνουνται. καταλαβαινω οτι ο καθε γονιος εχει τον δικο του τροπο να μεγαλωνει τα παιδια αλλα παρολα αυτα ζουμε ολοι στην ιδια κοινωνια και υπαρχουν μερικα πραγματα κοινα για ολους. απο μονη μου εγω ειμαι αρκετα κοινωνικος τυπος και αυτη η σταση των γονιων μου με δυσκολευει αρκετα. βεβαια δεν διαφωνω οτι τα παιδια της ηλικιας μου ειναι πολυ προχωρημενα αλλα απο την αλλη δυστυχως ετσι ειναι και δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο. αρα και εγω δεν μπορω παντα να ειμαι η διαφορετικη και αυτο δεν το καταλαβαινουν. δεν μπορω εγω να αποκοπω απ'ολον τον υπολοιπο κοσμο. και το θεμα ειναι οτι ετσι φερονταν και στον αδερφο μου, και στο λυκειο ειχε κλειστει στον εαυτο του εντελως. δεν θελω και εμενα να μου συμβει κατι τετοιο. και πραγματικα βαρεθηκα την καταπιεση τους! οτι αν δεν βγαλω στις εξαιτασεις ολα τα μαθηματα πανω απο 19, αν δεν παρω το λοουερ με χαι-πας και αν δεν τα παω καλα στο πιανο δεν θα βγαινω ολο το καλοκαιρι και δεν θα παω κατασκηνωση! πραγματικα παιδια δεν ξερω τι να κανω! και οσο για το θεμα των αγοριων δεν μπορω να νοιωσω με κανεναν ανετα σε σχεση λογω των γονιων μου γιατι επιμενουν να ασχοληθω με αυτα μετα τα 20, για αυτο βεβαια και παρολο που ειμαι 15 δεν μου εχουν μιλησει ακομα για τον σεξ. πλιζ παιδια βοηθηστε ειμαι σε απογνωση!