Φοβάμαι ότι είμαι βαριά άρρωστη και δεν δίνουν σημασία...
Καλησπέρα σας!
Πάσχω και εγώ από αγχώδη διαταραχή και κρίσεις πανικού και μου έχει γυρίσει σε αρρωστοφοβία...Έτσι λέει η ψυχολόγος και με φωνάζουν και ''κατά φαντασίαν ασθενή'' οι φίλοι..
Κορίτσια-πιο πολύ-δεν παλεύονται ι ενοχλήσεις στο στήθος και στις μασχάλες...Έβγαλα και ένα γρουμπαλάκι στον δεξί μαστό και πήγα στον γυναικολόγο και αφού με ψηλάφησε μου είπε πως δεν είναι τίποτα και δεν μου έγραψε ούτε καν έναν υπέρηχο...Μου είπε ότι απλά το ερέθισα με την συνεχή ψηλάφηση..
'Εχασα τον μπαμπά μου από καρκίνο νο χότκινς και είχε πρόβλημα στις λεμφαδένες...Και τώρα τρέμω μην έχω στους μαστούς μου κάτι ή αυτό που έπαθε ο μπαμπας..Προσπαθώ να μην δίνω σημασία,κάνω πράγματα να ξεχνιέμαι,αποφεύγω τους γιατρούς γιατί έχω πάει ήδη σε αρκετούς,αλλά τπ πρωινό ξύπνημα που είναι εδώ και μήνες καταθλιπτικό και αρκετά αγχώδες με βήχα και κάτι σαν ζάλη που μετά από λίγο εξαφανίζονται όταν πάω στην δουλειά...
Θέλω να πάω να με δει και άλλος γυναικολόγος και να μου γράψει υπέρηχο και θέλω να κάνω και εξετάσεις να δω αν έχω και το ''κακό''...
Θέλω να πιστέψω σε εμένα ξανά,θέλω να πάψω να σκέφτομαι άσχημα για εμένα αλλά ειλικρινά τα συμπτώματα δεν με αφήνουν να ησυχάσω και ο τρόμος με κυριεέυει..Η ψυχολόγος μου μου είπε ότι εκτός από δουλειά που ξεκίνησα να πάω να γυμναστώ κιόλας και ότι νιώθω να μην δίνω βάση και πως με βλέπει πολύ καλύτερα από τις 2 πρώτες συνεδριές...
Το θέμα είναι βρε παιδιά ότι θέλω να ξαναβρω τον παλιό μου εαυτό...Τρέμω το τσιγάρο που καπνίζω μην μου κάνω χειρότερο κακό,φοβάμαι πως οι γιατροί επειδή βλέπουν ότι έχω άγχος δεν δίνουν την απαιτούμενη προσοχή σε εμένα και τελικά πως κάτι έχω και δεν θα με πιστεύει κανείς παρά μόνον όταν διαγνωστεί και θα έχει ήδη πάει σε προχωρημένο στάδιο...
Τα γράφω όλα μπερδεμένα χωρίς συνοχή αλλά έτσι είναι οι σκέψεις μου και εμένα...
Υπάρχει κάποιος άλλος που περνάει το ίδιο με εμένα..;; Η' μήπως το ένστικτο μου και οι φόβοι μου έχουν παθολογική βάση και δεν είναι ψυχολογικό όπως νομίζουν όλοι...;;;