ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!
ΓΕΙΑ σας αγαπητοι μου φιλοι!!!Θελω σας πω και εγω καποια πραγματα μιας και σας καταλαβαινω ολους απολυτα!
Χρονια πολλα,ευχομαι να διασκεδασετε ολοι σας και μιας και ειναι ανασταση ευχομαι η καρδια σας να γεμισει με φως και με δυναμη να συνεχιζετε να αντιμετωπιζετε το καθε σας προβλημα!
Σας νιωθω φιλους μου και ας μη σας εχω δει,σας νιωθω δικους μου ανθρωπους γιατι κατανοειτε το καθε προβλημα,σας νιωθω μοναδικους γιατι ασχολειστε με την ψυχολογια πραγμα που δυσκολα κανουν οι γυρω μας,σας νιωθω ξεχωριστους γιατι ολοι μας θα καταφερουμε να βγουμε δυνατοι και νικητες!!
Συγχαρητηρια για το φορουμ,ειναι μια ξεχωριστη εποικινωνια με ανθρωπους που μοιραζονται σκεψεις και προβληματισμους που δεν μπορουν να πραγματοποιησουν με ατομα που δεν εχουν περασει αυτα που περναμε εμεις!!Ειμαι ενθουσιασμενη με το φορουμ;)
Υ.Γ :Αρχικα ειναι ολα θεμα μυαλου...μερικοι απο εσας εχετε περασει καταστασεις που σας οδηγησαν σε πτωση ψυχολογιας και διαθεσης και το μυαλο σας ειναι τοσο απογοητευμενο που δεν υπακουει εμας για να ξυπνησει!!!ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ----->ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.........
Καλη δυναμη !!!!Σας φιλω και σας αφιερωνω ενα τραγουδακι
http://www.youtube.com/watch?v=6aRDLXzdM7s:p