Καλησπέρα,
Είχα πολύ καιρό να γράψω στο φόρουμ, λόγω "φακελώματος" αλλά τώρα έχω ένα πολύ σημαντικό θέμα να συζητήσω, πιο σημαντικό από το φακέλωμα, και θα ήθελα όλοι να εστιάσετε σε αυτό (εκτός από αυτούς που θέλουν να το πάνε αλλού) και να μου πείτε τη γνώμη σας. Με αφορμή το θέμα ζήλεια από κουνιάδα και πεθερά, θα θελα να θίξω ένα πολύ καλά κρυμμένο θέμα - θέμα ταμπού, αυτό της ανισότητας των γυναικών - αντρών, και μη μου πείτε πως δεν υπάρχει.......Λοιπόν, να ξεκινήσω πρώτα από το προηγούμενο θέμα, ναι μεν ισχύει ότι οι πεθερές - κουνιάδες είναι κακές λόγω των εμπεριών τους, αλλά και οι νύφες όταν με την σειρά τους γίνονται κουνιάδες ή πεθερές, είναι κι αυτές κακιές. Ο λόγος; Ότι στον άντρα βρίσκεται η χαρά. Λες και εμείς δεν αξίζουμε, είμαστε περιττώματα, έτοιμα να μας φάει η γη τότε γιατί ζούμε οι γυναίκες; Για να υποφέρουμε; Προσπάθησε η κοινωνία με την εργασία να φέρει τη γυναίκα ίση με τον άντρα, αλλά ούτε αυτό δούλεψε! Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνουμε; Γιατί οι γυναίκες γινόμαστε τόσο κακιές η μία με την άλλη και γιατί πιστεύουμε ότι δεν αξίζουμε; Τι πρέπει να γίνει επιτέλους; Πόσες από σας έχετε ξεφύγει από αυτήν την τρέλα και πως τα καταφέρατε; Είναι αδυναμία να ξεφύγεις από αυτό, ή μήπως έτσι μας αξίζει; Οι άντρες δηλαδή γιατί να είναι ευτυχισμένοι; Παρακαλώ θέλω μόνο σοβαρές απαντήσεις που να σέβονται κυρίως εμένα, αλλά και το θέμα, ευχαριστώ.