Διαχωρισμός παιδιών (Αδυναμίες που λέμε)
καλημερα σας!!!!ειμαι καινουργιο μελος και ηθελα και εγω να σας γραψω τι μου συμβαινει.........να ακουσω και αποψεις και να δω αν εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο. Ειμαι παντρεμενη εδω και 6 χρονια και εχω 2 παιδακια και φυσικα σε αυτες τις σχεσεις ολα καλα δοξα το θεο!!!Το προβλημα ξεκιναει απο την πεθερα και τις κουνιαδες που πριν παντρευτω δεν με ηθελαν εμενα και την οικογενεια μου.......και αυτο γιατι χαλασε μια σχεση της αδερφης μου με εναν τυπο,που ετυχε ο αδερφο του να παντρευτει την κουνιαδα μου.Οπως καταλαβαινεται πεθερα και κουνιαδες πηραν το μερος της οικογενειας της αλλης και αυτο συνεβη λογω της υπερβολικης αδυναμιας που εχει η πεθερα στην κορη της την συγκεκριμενη (αδυναμια στην συγκεκριμενη κορη υπηρχε εξ αρχης).Εγιναν διαφορα σκηνικα με λογια , φασαριες αποστροφη στον γιο της(αντρα μου) και στα εγγονια της μεχρι και περιουσιακα θεματα προεκυψαν για να επωφεληθουν οι κορες της.....δεν μιλαμε μεχρι σημερα. Και λεω γιατι τοση κακια??Δεν ειναι παιδι της και αυτο???Πως μπορει και ζει χωρις να ξερει αν ειναι καλα??Ειμαι μανα και αυτο δεν το διανοουμαι.....με τιποτα......Αναρωτιμαι ωρες ωρες αν δεν ημουν εγω θα ειχαν γινει ολα αυτα???Ο αντρας μου φυσικα λεει οτι δεν θελει καμια επαφη μαζι τους......ειναι πολυ θυμωμενος και οτι αν δεν ημουν εγω δεν θα ειχαμε αυτα τα υπεροχα παιδια, αλλα εγω αισθανομαι οτι περα απο τη δικη μας οικογενεια ειναι μονος και λυπαμαι που ειμαι εγω υπαιτια γι αυτο.
Να προσθεσω οτι αυτα που κανει η πεθερα στο γιο της τα εχει ζησει στην δικη της οικογενεια(δηλ ηταν αυτη το παραμελημενο παιδι) Συγνωμη αν σας κουρασα περιμενω τις αποψεις σας και τις δικες σας ιστοριες