Που οφειλεται το αγχος και ολα τα παρακλαδια του?
Γεια σας και παλι.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που μπορει να οφειλεται ενας ανθρωπος να μαστιζεται απο φοβο για τα παντα μεχρι που να του προκαλει διαταραχη. Γιατι καποιοι βγαινουν χαλαροι οτι κι αν συμβει κι αλλοι βασανιζονται? Προσωπικα εχω απασχολησει απειρες φορες αυτο το φορουμ αλλα εχω επισκεφθει και ψυχολογο και οταν αποκτω μια ψυχραιμη ματια βλεπω οτι δεν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα που εχω αντιμετωπισει στη ζωη μου. Κι ομως οταν ερχεται η ωρα χανω την γη κατω απο τα ποδια μου. Γι αυτο τον λογο εχω μεινει λιγο πισω στην ζωη μου και ιδιαιτερα στην προσωπικη μου ζωη. Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω για πρωτη φορα συνειδητοποιημενα το θεμα της σεξουαλικοτητας μου αφου εδω και μερικα χρονια σταδιακα αρχισα να ανακαλυπτω πως μαρεσουν οι αντρες. Αυτο ενισχυθηκε με την τελευταια αποτυχημενη σχεση που ειχα με κοπελα (που ηταν και η πρωτη μου γενικα) και ολο αυτο με εχει "τρομαξει" τοσο πολυ που εχουν παγωσει ολα για μενα και συνεχως μαστιζομαι απο φοβερο αγχος, καταθλιψη, ψυχοσωματικα, καμια φορα μπερδευω τα λογια μου, αγχωνομαι χωρις ιδιαιτερο λογο και σε συνδυασμο με ανεργια και στενοτητα οικονομικη εχω γινει ενα ψυχολογικο ρακος που μονη μου διεξοδος ειναι η γυμναστικη. Αλλοι ομως αντρες που ανακαλυπτουν οτι δεν ειναι 100% στρειτ εχω την εντυπωση το παιρνουν πιο "χαλαρα" ή πιο αποφασιστικα ζουν τη ζωη τους. Εγω γιατι εχω πανικοβληθει τοσο? Ακομα και η λιμπιντο μου εδω και αρκετο καιρο δεν ειναι στα καλα της. Οχι οτι ηταν και ποτε αφου χρησιμοποιωντας στρειτ πορνο, γυναικες, φαντασιωσεις δεν ενιωθα παντα 100% ικανοποιημενος και εχω αρχισει και ανησυχω μην αποκτησω κανα κουσουρι πανω στα νιατα μου. Ειναι θεμα νευρικου συστηματος?? Θεμα ανατροφης? Βιωματων? Ξεφευγει κανεις ποτε απο αυτο? Ή θα ζησω μια ζωη φοβισμενη? Ενω ειμαι καθολα τα αλλα υγιεστατος αντρας....