Θελω να χωρισω και δεν μπορω...
Προσφατα εκανα ενα θεμα για το προβλημα εμπιστοσυνης... Τελικα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ζησω αλλο με αυτον τον ανθρωπο. Απο τοτε που ξεκινησα τις σπουδες μου σε αλλη πολη, αλλαξαν τα παντα. Δεν ειχα φιλους, παρεες, και μπηκα για τα καλα στο πνευμα της μοναξιας. Ως αποτελεσμα "καλως ηρθες καταθλιψη". Γνωρισα αυτον και αναγκαστικα, μη εχοντας κατι αλλο στη ζωη, χωρις να το θελω κρεμαστηκα απο πανω του. 1 μιση χρονο μετα, εχοντας περασει τον τελευταιο μισο χρονο ουκ ολιγες συγκρουσεις μαζι του, βρισκω τον εαυτο μου να θελει να φυγει οσο πιο μακρια γινεται. Με πληγωνει πολυ, δεν μπορω να συνυπαρξω μαζι του. Καθε μερα σκοτωνομαστε και εκει φαινεται ποσο διαφορετικοι ειμαστε. Το θεμα ομως ειναι πως δεν αντεχω αλλο μαζι του, αλλα δεν μπορω να φυγω. Και ναι θα το παραδεχτω. Εχω χεστει απο το φοβο μου, στην ιδεα να ζω χωρις αυτον. Ουσιαστικα, εγινε ολη μου η ζωη, τα παντα περιστρεφονταν γυρω απο αυτον. Μη εχοντας καποιον φιλο, αυτος ηταν και ειναι ο μοναδικος ανθρωπος κοντα μου. Τωρα εχω κατι κουτσοπαρεες αλλα γενικα η ζωη μου ειναι κενη και μιζερη. Και εχω και αυτην την ψωροκαταθλιψη που δεν με αφηνει να δω τα πραγματα αλλιως, λιγο πιο αισιοδοξα. Ειμαστε και στην ιδια σχολη οποτε αυτο με τρομοκρατει ακομη περισσοτερο. Αυτο που θελω να καταλαβετε κυριως ειναι οτι ΦΟΒΑΜΑΙ. Φοβαμαι να κανω το οτιδηποτε. Εχω "βολευτει" σε αυτην την κατασταση, απο φοβο πως δεν θα αντεξω οποιαδηποτε αλλαγη. Αχ σας παρακαλω βοηθειστε με. Περναω και αυτο το βραδυ κλαιγοντας εξαιτιας του. Βοηθειστε με:(