Προσπάθησα,άλλαξα.....και τώρα;;;
Καλησπέρα.Είχα γράψει παλαιότερα για thn ανασφάλεια και thn τάση μου να μπαίνω στο ρόλο του θύματος.Πολύ κοινωνική με ρηχές επιλογές κι αναποτελεσματική,παρασυρόm ενη.Εκανα δουλειά πολύ καιρό,έτσι αισθάνομαι.Ακολούθησα τις συμβουλές σας και την εσωτερική φωνή μου κι έμεινα αποστασιοποιημένη των πραγμάτων αρκετό καιρό.Βρήκα και δουλειά κι έβαλα κόπο,προσπάθησα να γίνω σημαντική και τα κατάφερα.Καταξιώθηκα θα legame αλλά κάθε στιγμή με τα σημερινά δεδομένα μπορεί κι εγώ,όπως πολλοί απο εμάς να βρεθώ στον αέρα.Εκανα σκέψεις πραγματικότητα:apomakrina anthropous απο δίπλα μου,που δε με κάλυπτan.Σταμάτησα να χαρίζομαι σε άτομα που τελικά δε θεωρούσα αξιόλογα kai pou eκανα παρέα για να μην είμαι μόνη.Ετσι εκλεισα μια μέρα,meta απο σκέψη και απόφαση και skefthka.Να δω ποιά είμαι,πώς είμαι και τί θέλω. Βρήκα χόμπυ μου το τέννις.Ακριβό άθλημα αλλά με γεμίζει.Προτίμησα να κάνω απο αλλού οικονομία για να παίζω όποτε θέλω.Ηρέμησα και έλεγξα τον εαυτό μου στις ταραχές.Δεν έχω πια πονοκεφάλους και δε με πιάνει συχνά κρίση πανικού ((( ταχυκαρδία, αφυδάτωση))).Βρήκα πράγματα να γεμίζω τη ζωή μου.Κι έρχομαι στο σήμερα.Νομίζω απομονώθηκα πολύ απ'/οσο 'επρεπε απο τον κόσμο.Μάλλον τα άκρα πιάνω κι αυτό μου δημιουργεί εμπόδια.Κατέληξα στο να έχω ελάχιστους φίλους,να κοινωνικοποιούμε σχεδόν ελάχιστα και να επιλέγω με πολύ αυστηρά κριτήρια.Εγινα πολύ αυστηρή,οχι τόσο με τους άλλους αλλά περισσότερα με'μένα.Ιδιότροπη θα μ'ελεγε κανείς.Τα άτομα που θα τύχει να γνωρίσω,σπανιώς θα με τραβήξουν.Αισθάνομαι σύντομα αντιπάθεια για κάποιον ή κάτι που κάτι δε μ'αρέσει και θα είναι μακριά απο εμένα.Προσπαθώ να μη γίνομαι αντιληπτή,αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.Απέρριψα άνδρες και φίλους γιατί δεν κάλυπταν τα στάνταρ μου.Εκανα αποχή απο το σεξ για δύο χρόνια,ενώ το είχα ανάγκη.Ανέβασα τον πήχυ πάρα πολύ ψηλά,σταμάτησα να δικαιολογώ και να παρεχω απλόχερα υπηρεσίες,αλλά ούτε πλέον απαιτώ.Αν δε μου κάνεις,σε απομακρύνω.Το κόστος όλων αυτών ήταν να κλείνομαι περισσότερο απο πότε, να μη διασκεδάζω ουσιαστικά,να μη τηλεφωνώ άσκοπα και να μη σηκώνω μερικές φορες το τηλέφωνο,όταν δεν μπορώ να ελέγξω την κάθε επαφή μου με άτομα.Αισθάνομαι πως αν αφήσω να φανεί ο εσωτερικός κόσμος μου, ίσως με κοροιδέψουν, πάρουν όσα θέλουν απο'μένα και μετά εξαφανιστούν.Μου έχει συμβεί όπως καταλαβαίνετε.Τι πιστεύετε εσείς σε αυτά;Μήπως έγινα χειρότερη απο οτι ήμουν;