ας με βοηθησει καποιος....
Χθες γυρισα από τον ψυχίατρο...και αφου του ειχα πει ολα τα εσωψυχα μου(4η συνεδρια),με το ενα κ με το αλλο αναγκαστηκε να μου μιλησει για ssri γιατι κατα τη γνωμη του ηταν σοβαρα αυτα που του ειπα οτι νιωθω.για μενα ειναι κλασσικα...-θλιψη,αδιεξοδο,τυψεις ,αυτοκτονικες τασεις που ερχονται και περνανε σαν τον ανεμο ξανα κ ξανα(του εξηγηθηκα οτι οσο και να το σκεφτομουν αποκλειετε να το κανω πραξη),εμμονες κ δυσκολιες στον υπνο.κ ολα αυτα οχι καθε μερα....
παρ'ολα αυτα με ρωτησε πως θα μου φενοταν αν επαιρνα λεει καποιο φαρμακο αναστολεα επαναπροσληψης σεροτονινης ,χαρακτηριζοντας το επι λεξη ως "φαρμακο που ανεβαζει τη διαθεση.¨" ,αντικαταθληπτικα με λιγα λογια.ειναι η 1η φορα που μου λεει ειδικος τετοιο πραγμα και οσο να ναι ταραχτηκα! Συνηθως σε παιδια στην ηλικια μου (17) προτεινουν αλλες λυσεις και αποφευγουν τα χημικα απο τωρα.
Εγω προκειμενου να ειμαι λιγο καλυτερα,καταπινω κ δηλητηριο δεν εχω προβλημα,αλλα ψιλοφοβαμαι με τις παρενεργειες και ολα αυτα που εχω ακουσει ενω απο την αλλη μερια ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. Ομως δεν ειμαι σιγουρη για το αν θα πρεπει να καταφυγω σε τετοιες λυσεις απο τωρα.Εν τω μεταξυ αισθανομαι αβολα σε περιπτωση που το αποφασισω να παω σε φαρμακειο και να ζητησω τετοια πραγματα γιατι ζω σε πολυ κλειστη κοινωνια και αν σου βγει η ρετσινια,τελος μετα.
αφηστε που θα εχω και την αντιδραση των δικων μου.Και καλα,στο διαολο να πανε αυτα...το θεμα ειναι πρεπει να το κανω η οχι? ωρες ωρες αισθανομαι πως η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο αλλα υπαρχουν και πιο καλες στιγμες. τι λετε? heeelp