Quote:
Originally posted by mike_85
Καλησπέρα σε όλους... Aντιμετωπίζω προβλήματα με τον πατέρα μου. Απο πολύ μικρή ηλικία κατάλαβα ότι κατι δεν παει καλά αλλα δεν ήμουν αρκετά ώριμος για να βοηθήσω. Περιοδικά (1 φορά στο τρίμηνο η κ πιο συχνά) γίνεται απίστευτα επιθετικός απέναντι μας, δημιουργεί φανταστικές καταστάσεις οτι τον απατα η μητέρα μου με με προσωπα του οικειου περιβαλλοντος. Οι στιγμες των κρισεων αυτων ειναι κατι περισοτερο απο τρομακτικες (υβρεις, φωνές, απειλες οτι θα σκοτωσει τσακισματα αντικειμένων) - άπιστευτες σκηνες που ξεφευγουν περα απο καθε φαντασια. Ο ιδιος αρνειται το γεγονος οτι νοσει και φυσικά δεν θα πηγαινε ποτε σε γιατρο αν και στο παρελθον ειχε επισκεφθεί. Τοτε του ειχε χορηγηθεί Aloperidin των 10.
Προσφατα επισκεφθηκα εναν νευρολόγο όπου του εξήγησα την κατασταση, δεν μπορεσε φυσικά να με βοηθησει, απλα μου είπε να συνεχίσουμε το aloperidin, το οποιο ποτε δεν πήρε τακτικά (το παιρνει εν αγνοια του). Μου συνέστησε 4 σταγονες την ημερά +2 καθε εβδομάδα. Καταλαβαινω ότι δεν μπορώ να παιξω το ρόλο του γιατρού, αλλα κατι θα πρέπει να κάνω
Εκλιπαρώ όποιον μπορεί να βοηθήσει την οικογενεια μου, απαντώντας μου στο τι πρέπει να κάνω
Υπάρχει περιπτωση με το aloperidin να του προκαλέσουμε ανεπανορθωτη βλάβη;
Το προβλημα του ειναι κατι που μπορει να επιλυθεί μια και καλή;
Πως τον αντιμετωπίζουμε την στιγμή της κρίσης;
Απο τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ και σας εκλιπάρώ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ