ο κολλητός του αγοριού μου.
Καταρχάς να πω ότι ντρέπομαι και μόνο που σκέφτομαι όλα τα παρακάτω.
Το αγόρι μου το λατρεύω και είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του.
Λοιπόν,η ιστορία απ την αρχή.
Είμαι στο εξοχικό μου και γνωρίζω το αγόρι μου κι έναν φίλο του.κάποιο απ τα επόμενα βράδια πετυχαίνω σε ένα μαγαζί τον φίλο του αγοριού μου,με μεγάλη παρέα και μου λένε να κάτσω λίγο μαζί τους.το αγόρι μου,ο θ,που μέχρι τότε τον είχα δει μια φορά,δεν ήταν έξω μαζί τους.όσο έμεινα μαζί τους μιλούσα κυρίως με τον π,τον κολλητό του θ.
Μετά απο μέρες ο θ μου έστειλε μήνυμα,βγήκαμε κάποιες φορες και είμαστε μαζί ακόμα.απο τότε τον π τον έχω συναντήσει ελάχιστες φορες.είναι ο πιο ψυχρός και απομακρος φίλος του.με τσατιζει που είναι τόσο απρόσιτος.επίσης όταν με τον θ είχαμε χωρίσει για μερικές μέρες,τότε που ήταν το θέμα με την πρώην του,ο π του είπε ότι πιστεύει ότι δεν πρέπει να τα ξαναβρουμε.όταν είχαμε πάει με όλη την παρέα του θ να μείνουμε για 1 μέρα στο σπίτι του π,νομίζω ότι η μόνη κουβέντα που ανταλλάξαμε με τον π ήταν "ευχαριστώ για την φιλοξενία" "καλά,είσαι σοβαρή?".η δεν με συμπάθει καθόλου η κάτι άλλο τρέχει.πάντως θέλω πολύ να με συμπαθουν όλοι οι φίλοι του αγοριού μου. Και τώρ στο πιο σοβαρό.εντάξει όλη η παρέα του θ είναι αντικειμενικά πολύ ωραία παιδιά.ο π είναι αυτό που λέμε ο τύπος μου,μέχρι τελικά που τον γνωρίζω λίγο καλύτερα (και αυτόν και τον κάθε "τύπο" μου) και ξενερωνω καθώς όντας πολύ ψαγμενοι γίνονται και πολύ ψώνια. Τελοσπαντων,τις προάλλες είδα ένα σεξουαλικό όνειρο με τον π και απο τότε τον ψιλοσκεφτομαι και είμαι λίγο φρικαρισμενη και ντρέπομαι και πολύ.
Ευχαριστώ που το διαβάσατε. Συγγνώμη για τα πολλά και κακογραμμένα.