ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΔΩ - ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ Κ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ
Printable View
ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΔΩ - ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ Κ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ
Είναι καλύτερος από τον Βασίλη Λεβέντη δλδ?
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΙΜΗΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUMΟΛΕΣ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ
lavie, και τη φάτσα του Λεβέντη να 'βλεπες,
πάλι θα στη βάραγε;
ναι όλοι μου βαράνε τα νεύρα αφού δεν έχω εργασία ουσιαστική να ζω σαν άνθρωπος κ δε βλέπω μέλλον για τα παιδιά μου, το 1993 δε τα γέννησα για πλάκα, για να τα πιάσουν τεκμήριο κ να μην τα πιάσουν πέρυσι αδέρφια, ποιά; 2 ολόιδια παιδιά, 1 σπίτι έχω, σκληρά 19 χρόνια έχω δουλέψει,αηδιάζω πως το λένε αλλιώς, ούτε στην Ανταρκτική δε μπορώ να πάω μετανάστης όπως τα έκαναν....
παιδια οντως εχει παραγινει αυτο το θεμα. μπαινω στο εψυχολοτζι καταβεβλημενος και κατατρομαγμενος απ'τη δικτατορια που μας εχουν επιβαλλει αυτοι που μας κυβερνανε, και τι να δω ? γεματο πολιτικες διαφημισεις κι εδω, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Γερουλανος, Πρωτοπαπας κλπ. λιγη τσιπα (κι οχι Τσιπρα) δεν εχουν αυτοι που τις φτιαχνουν ρε γμτ ? ακομα και σε φορουμ ψυχολογιας, προπαγανδα και πλυση εγκεφαλου να σου κανουν, πως να γινεις καλα μετα οταν τους βλεπεις παντου και ξερεις οτι υποφερεις εξαιτιας τους ?