πως να βοηθησω τη φιλη μου;
Γεια σας..αυτο που με απασχολει αυτες τις μερες ειναι μια φιλη μου.Ειναι πολυ καλη κοπελα και κανουμε αρκετη παρεα,αλλα αντιμετωπιζει ενα προβλημα το τελευταιο καιρο και ειναι χαλια...Παρ ολο που κι εγω εχω διαφορα προβληματα τα οποια και μενα με επηρεαζουν και πολυ ασχημα μαλιστα,νοιωθω την υποχρεωση να τη βοηθησω.Το προβλημα της ειναι λοιπον οτι πριν λιγους μηνες εμεινε εγκυος,χωρις φυσικα να το θελει.Οταν το εμαθε λοιπον προφανως αναστατωθηκε αλλα δεν ηθελε σε καμια περιπτωση να το ριξει καθως ηταν φανατικα κατα της εκτρωσης.Οι γονεις της ομως οπως και το αγορι της τη πιεσαν να μην το κρατησει καθως δεν ειχαν τη οικονομικη δυνατοτητα να το μεγαλωσουν.Και τελικα το εριξε.Απο τοτε εχει πεσει σε καταθλιψη.Κλαιει καθε μερα και δε μπορει να μη το σκεφτεται.Νοιωθει ενοχη και οτι αν το ειχε τελικα κρατησει ολα θα ητανε καλα.Εχει παει σε πολλους ψυχολογους αλλα κανενας δεν την βοηθησε ιδιαιτερα.Μεχρι και αποπειρα αυτοκτονιας ειχε κανει πριν ενα μηνα.Δε ξερω τι να κανω.Εχω δικα μου προβληματα για να ασχοληθω αλλα δε μπορω να μη τη σκεφτομαι και θελω πολυ να κανω κατι για αυτην.Αλλα δε ξερω τι.Εχουμε μιλησει πολλες φορες γι αυτο το θεμα,και της εχω πει διαφορα αλλα δεν δειχνει να βελτιωνεται.Επιπλεον η σχολη μας,της θυμιζει συνεχεια το θεμα της(ειμαστε σε σχολη νηπιαγωγων)Σημερα ας πουμε βλεπαμε την αναπτυξη του εμβρυου τους πρωτους μηνες της εγκυμοσυνης κατι που φυσικα την εκανε χαλια και την ωρα του μαθηματος αρχισε να κλαιει.Την πηρα στην αγκαλια μου αλλα επηρεαστηκα τοσο εκεινη τη στιγμη που αρχισα να δακρυζω κι εγω!Πολλες φορες δε ξερω καν τι να της πω...Δε βρισκω τροπο να τη βοηθησω η εστω να τη κανω να νοιωσει λίγο καλυτερα