Originally Posted by
cocomero
Η σκεψη που κανω ειναι οτι ο καθε αντρας θα το εκανε με την οποιαδηποτε αρκει να βλεπεται λιγο.
Οχι καθε αντρας, αλλα αρκετοι ισως ναι, γιατι α) πολλοι εχουν πιο υψηλα στανταρντς στην εμφανιση, και δεν τους αρκει να βλεπεται λιγο, β) αλλοι ψαχνουν και αλλα πραγματα παρα μεσα, στο χαρακτηρα, τους ενδιαφερει η εννοια του κυνηγιου, οποτε θελουν να κατακτουν κατι που αξιζει, και τους ενδιαφερει, και γ) υπαρχει και η κατηγορια που λες, οτι απλα θελουν να πηδανε για να επιβεβαιωνουν τον αντρισμο τους ή να εκτονωνουν τις ορμες τους, αλλα αφου αυτη η κατηγορια δε σε ενδιαφερι, μην ασχολεισαι μαζι της!
Ειναι οπως αρκετοι αντρες εδω κατηγορουν τις γυναικες οτι ειναι ψωναρες και οτι κοιτανε μονο το πορτοφολι και το αυτοκινητο και δε σταυρωνουν σχεση! Κανεις κατι αντιστοιχο!
Εξαλλου, Το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι και φασεις στη ζωη του ανθρωπου, που αλλαζουν με τον καιρο. Οι περισσοτεροι αντρες μπορει να περασουν απο τις φασεις α) απλα θελω να κανω σεξ με διαφορες, β) θελω κατι σοβαρο και περιμενω για αυτο, γ) θελω κατι σοβαρο και ψαχνομαι κ.ο.κ. Αλλοι, μπορει απλα να θελουν να πηδανε απο δω κι απο κει και σε αυτη τη φαση να γνωρισουν τον ερωτα της ζωης τους! Αυτο που λες δλδ οτι καθε αντρας που γνωριζεις ειναι ετσι και ετσι σε βλεπει, και αυτο θελει, και ετσι θα καταληξετε, ειναι λιγο στατιστικα απιθανο, εκτος και αν ελκυεσαι εσυ απο αυτους και τους ελκεις γυρω σου!!
Εχεις αναρωτηθει, εσυ τι ακριβως θες στη ζωη σου αυτη τη στιγμη? Εισαι ετοιμη να εχεις απο σημερα κιολας μια σοβαρη σχεση με εναν ωριμο σε χαρακτηρα αντρα, με οτι αυτο συνεπαγεται, δεσμευση, σεξ, η θες να παιζεις να φανταζεσαι, να φλερταρεις και να εχεις την ηρεμια σου και την αυτονομια σου?
Για το λογο αυτο νιωθω οτι εγω δεν εχω καμια παραπανω αξια και αν δε του κατσω (μιλαω για καποιον που θα μ την πεσει πχ) τοτε δε θα κατσει να προσπαθησει αλλα αντιθετα θα παει στην επομενη που θα ειναι πιο ευκολη.
Ειπαμε ναι, αυτο το κανουν καποιοι, οι οποιοι δε μας νοιαζουν καν, αλλα οχι ολοι! Αν εχεις παγιωμενο αυτο το στερεοτυπο στο μυαλο σου, τοτε μονο αυτο θα παρατηρεις γυρω σου, ωστε να επιβεβαιωνεσαι, και γινεται φαυλςο κυκλος!!
Μου εχει τυχει το εξης: ηθελα ενα παιδι επι πολυ καιρο σχεδον 2 χρονια, ξες τα πλατωνικα που ελεγα. Μεχρι που καποια στιγμη γνωριστηκαμε αφου εγω του εδειχνα συνεχεια με το βλεμμα οτι μ αρεσει. Ηταν και κοινος φιλος μιας φιλης μου οποτε να πεις δεν ηταν καποιος εντελως αγνωστος. Ανταλλαξαμε αριθμους και στελναμε μηνυματα μια δυο μερες. Μια μερα που ειμασταν για καφε με την παρεα μου, ηρθε κι αυτος για λιγο πριν φυγουμε ωστε να παμε μια βολτα με το αυτοκινητο. Πηγαμε τη βολτα και παρκαρε στο γηπεδο οπου και φιληθηκαμε και αρχισε τα χουφτωματα πολυ εντονα. Νταξει πριν με φιλησει μιλησαμε λιγο γενικα κι αοριστα για να γνωριστουμε..ολα ωραια κ καλα. Την επομενη φορα κ παλι αντι να μου ζητησει να παμε για εναν καφε με πηγε παλι βολτα με το αμαξι..και το τραγικο ηταν οτι με ρωτουσε τα ιδια πραγματα, του ανεφερα πραγματα που του ειχα πει μολις πριν 2 μερες και ενιωσα τοσο χαζη που δεν με προσεχε καθολου οταν του μιλουσα,..ενω εγω θυμομουν καθετι που μ ειχε πει με το νι και με το σιγμα. Και ξανα αρχισε να με φιλαει κ να με χουφτωνει οπως την αλλη μερα. Τωρα εγω επρεπε να νιωσω καλα με αυτο?
Γιατι να νιωσεις ασχημα με αυτο? Αυτος ηθελε μονο σεξ, nothing wrong about that. Εσυ δεν ηθελες, κλεινεις την πορτα και πας για αλλα. ΑΠο ενα και δυο και τρεις ανθρωπους δεν μπορεις να κρινεις ολο τον αντρικο πληθυσμο! Τωρα να κολλας με κατι τετοιους αντρες, πρεπει απλα να το αλλαξεις, σαν μια φιλη μου που ηθελε σοβαρη σχεση και κοιταζε μονο κατι μικροτερους της καγκουρομαγκες η αρχιψωνια που αλλαζανε τις κοπελες σαν πουκαμισα. Οι καγκουρομαγκες και οι αρχιψωνισμενοι της φταινε? Οχι βεβαια! Κοιτας λαθος! Αρα αναγνωριζεις το λαθος και πρεπει να μαθεις να κοιτας αλλου!
Στη συνεχεια μιλουσαμε με μνμτα και αρχισε συντομα να με γραφει...να αργει να απαντησει η να μη μου στειλει ενα μνμ επι μερες μεχρι που εστελνα εγω. Οταν γυρισε στην πολη που σπουδαζε τον ρωτησα τι ακριβως συμβαινει μεταξυ μας και λεει δεν ειμαι σε φαση να κανω κατι σοβαρο ουτως η αλλως υπαρχει και η αποσταση μεταξυ μας και δεν ξερω..του λεω καλα οταν αποφασισεις τι θελεις πες μου το κι εμενα. Και δε μου ξαναμιλησε ποτε.
ο ανθρωπος ειναι φανερο ηθελε απλα σεξ, δε μπορεις να τον κατηγορησεις για αυτο, δε σου εταξε κανα λαγο με πετραχειλι! Οποτε μια χαρα.
Θελω λοιπον να πω οτι οι εμπειριες μου ειναι τετοιου ειδους και μονο...
Αν κοιτας αυτους τους ανθρωπους τετοιες εμπειριες θα εχεις. Μπορει και εσυ να μην ανταποκρινεσαι στα γουστα αυτης της κατηγοριας αντρων οι οποιοι σου αρεσουνε, δεν εισαι δλδ η γυναικα που θα εκανε εναν τετοιον να κανει σχεση, η κοιτας πολυ χαμηλα, η πολυ ψηλα, η αλλου για αλλου. Δλδ μιας φιλης μου τις αρεσαν τα πανκια, αλλα αυτη ηταν πολυ κυριλε, και κολλαγε ομως σε αυτους, αλλα αυτοι την ειχαν μονο για κανα πηδημα, και ηταν και κουκλαρα, και τα φτιαχνανε με κατι τσαλαφα με ροζ τουφες στα μαλλια που πλεκανε βραχιολακια στην αμμο. Και η αλλη που της αρεσαν οι καγκουρες, ηταν μια σεμνη και ταπεινη κοπελιτσα που ντυνοταν συντηρητικα, και δεν της εριχναν κατι τετοιοι ουτε δευτερη ματια, γιατι κοιταζανε την πλατινε βυζαρου που τα ειχε πεταξει ολα εξω στο κλαμπ.
ποτε καποιο αγορι δεν μου εδειξε λιγο παραπανω ενδιαφερον και το μονο που ηθελε ηταν να του κατσω αλλιως αντε γεια.
Εσυ εχεις δειξει ενδιαφερον να δωσεις ευκαιριες σε ατομα που δεν ειναι ακριβως μες στα γουστα σου? Να μην σκεφτεσαι οτι θα κανετε σχεση η αν ενδαφερεται για σενα, αλλα να σου αρεσει σαν ανθρωπος? Μην σκεφτεσαι σχεσεις και σεξ, αφεσου να απολαυσεις την παρεα ατομων του αλλου φυλου, να ανοιχτεις και να γνωριστει, και ισως εκπλαγεις.. Οταν ειμαστε χαλαροι βγαινει ο χαρακτηρας μας, και ελκυουμε τους καταλληλους ανθρωπους..
Ραντεβου δεν εχω βγει ΠΟΤΕ. Οπως υποτιθεται οτι γινεται κανονικα... Αρα αυτο που λες βγαινω φλερταρω με καποιον εγω δε το εχω ζησει...εχω ζησει μονο το θελει σεξ μαζι μου και τελος. Ειναι φυσιολογικο να μου συμβαινουν μονο τετοια πιστευεις? εγω αντιδραω λαθος?