Originally Posted by
julias
Μόλις πριν λιγο εμαθα οτι η ξαδελφη μου η Χρυσα, 40 χρονών, πέθανε ...με δυο παιδια....τοσο νεα, απο καρκίνο... Δεν μπορώ να το χωνέψω. Πνίγομαι...Περισσοτερο σκεφτηκα να γραψω εδω για να ανασανω...με αγαπουσε πολυ, με νοιαζοταν...μιλούσε σε όλους για μένα...και εγώ την αγαπούσα...Γαιτι να φευγουν αυτοι που αγαπαμε?? και πού πάνε??? πουθενά....δεν υπαρχει τιποτα εκει πανω..μονο σκοταδι...Ηταν τοσο καλη. Παντα διπλα μου, στις χαρες ,στις λυπες....σαν αδελφη και παραπανω...εφυγε ξαφνικα, οπως κι αλλοι που αγαπησα στη ζωη μου εφυγαν ξαφνικα. Δεν προλαβα να παω στο νοσοκομειο.. Θα πηγαινα..Επρεπε να παω..Δεν φανταστηκα οτι θα ηταν τοσο γρηγορο. Επρεπε να της πω οτι θα στηριζω εγω τα παιδια της, θα τα βοηθησω...γιατι τα καταλαβαινω...εχασα τον μπαμπα μου στα 6 μου...σαν τωρα, τραγικη συμπτωση...4 μαιου.. πεθανε ο μπαμπας μου...
Χρυσα μου αντιο, σ'αγαπω..θα θυμαμαι παντα το χαμογελο σου, την καλη σου κουβεντα για ολους, την ζεστη αγκαλια σου..Εκει που θα εισαι στο σκοταδι,,κοιτα και λιγο στη γη σε μας. προσεχε μας,,,συγγνωμη που δεν σε χαιρετησα Χρυσα...συγγνώμη...
Ηθελα..αλλλα δεν προλαβα...δεν φανταστηκα..
Συγγνωμη και για το ακαταληπτο του λογου μου...απλα δεν μπορω....