Περι σεξουαλικης ταυτοτητας
Καλησπερα σας, Εχω μια απορια βασικα ειμαι 16.5 ετων και τον τελεφταιο καιρο προφανως αντιμετοπιζω καποια ψυχολογικη διαταραχη με την σεξουαλικη μ ταυτοτητα... Κοιταξτε να δειτε εγω θεωρω τον εαφτο μου στρειτ απο μικρο μου αρεσαν τα κοριτσια και παντα με ελκυουσαν ερωτικα και στης φαντασιωσης αλλα και πολλες φορες οταν εχω καποια ωραια κοπελα μπροστα μου θαθελα να την αρπαξω ξερετε τι εννοω τον τελεφταιο καιρο μπερδεψα κατι σκεψεις μου προφανως και εχω συνεχεια στο μιαλο μου οτι μπορει ναμαι γκει δεν ξερω ρε παιδια ενω με ελκυουν οι γυναικιες αυτη η σκεψη δεν λεει να φυγει εχω ρωτηση κατι ατομα και μουχουν πει στην εφηβεια ολοι εχουμε ψυχολογικα και τετοια ποια ειναι η γνωμη σας? Να τονισω οτι οι αντρες δεν με ελκυουν ουτε λιγο αντιθετα με αηδιαζουν μονο στην σκεψη ΜΠΛΙΑΞ!!! Ειναι μια σκεψη ? να τονισω οτι εκτως απο αυτο το ψυχολογικο εχω κιαλες σκεψεις εκτως απο την σεξουαλικοτητα εχω κατι ψυχολογικα πολυ ακυρα π.χ οταν καταπινω ενα χαπι μου κολαει οτι εχει μεινει στο λεμο και οτι θα πεθανω και θα πνηγω και ειναι απελπιστικο ... και να τονισω οτι και ενας φιλος μου μου ειπε οτι οταν ηταν στην ηλικια μου ταχε αυτα και τωρα τουχουν φυγει ολα και ειναι κομπλε ετσι θαμαι και εγω? Γιατι μου φενετε και περιεργο και για τα γουστα μου οδηγαω μηχανη και γενικως τα γουστα μου ειναι αντρικα αγοριστικα και δεν θελω με τιποτα να αλλαξουν :( :( :(.