Τροποποιηθηκε απο την διαχειριση.
Printable View
Τροποποιηθηκε απο την διαχειριση.
Και πριν προλάβει να απαντήσει η Άρκτος θα ήθελα να σας πω ότι και εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ένα συγγενικό μου πρόσωπο και δεν ξέρουμε πως να το χειριστούμε!
...γιατί κάνεις αυτή την ερώτηση απευθυνόμενη σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος?
μελος ase, μου κανει εντυπωση που μολις γραφτηκες και αμεσως εψαξες παμπαλαια ποστ και ειδες συγκεκριμενα του μελους του οποιου αναφερεσαι. και μαλιστα που χρησιμοποιεις και φρασεις του στυλ ''πως νιωθεις που εισαι στιγματισμενη''.
Πόσο δικαίωμα έχει να απευθύνει τέτοιου είδους ερωτήσεις;
Πού σταματάνε οι αυθαιρεσίες και οι παραποιήσεις και τα ψέματα που μπορεί να γράφει ο κάθε λασπολόγος
που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο
για χρήστες του forum;
Καλα,φαινεται απο χιλιομετρα οτι ειναι καθαρη επιθεση. Αν ηθελες να την ρωτησεις ολα αυτα ας εστελνες προσωπικο μυνημα. Πολυ χυδαιο παντως εκ μερους σου. Πραγματικα χυδαιο και ανανδρο τελειως. Εκανα αναφορα.
Κι εγώ έκανα αναφορά και γι αυτήν τη χυδαιότητα
και για την άλλη που έγραψε στο άλλο θέμα.
Ελπίζω να τις είδαν.
κανω κ εγω με την σειρα μου
..κοριτσια μη κόπτεστε..:)
Εκτός από αναφορά έστειλα το θέμα και αλλού, καθώς πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και ευθεία επίθεση στην άρκτος.
Δεν το συζητώ ότι είναι παλιό μέλος, ελπίζω σύντομα να μάθουμε και ποιος/α.
Η αρκτος βρίσκεται εκτος έτσι και αλλιώς και μάλλον δεν θα το προλάβει αύριο που θα γυρίσει.....:ΡΡΡΡ
Πραγματικα εμετικο....τοσα χρονια στο νετ λιγα μηνυματα μου εχουν προξενησει τοση αηδια . Ενα θα πω οταν στην αντιπερα οχθη σε χτυπουν τετοια ατομα....τοτε εισαι καποιος που αξιζει.
Το μέλος αποκλείστηκε από τη συμμετοχή του στο φόρουμ και το θέμα θα διαγραφεί πλήρως μιας και δεν εχει λόγο ύπαρξης.