Μια κατάσταση κόλαση στην κυριολεξία
Συνέχεια με κυνηγούν οι φόβοι/άγχος/ιδεοληψίες όποια λέξη σας ταιριάζει καλύτερα πείτε...
Συνέχεια με πιάνει ο φόβος και το άγχος για το αν χαθήκανε τα λεφτά μου από το πορτοφόλι ενώ ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάθηκαν γιατί είναι κλειστό και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημαμε τις ραφές του...
Συνέχεια όταν εξηγώ κάτι καμιά φορά έχω την τάση να εξηγώ συνέχεια γιατί με πιάνει ένας φόβος ότι δεν κατάλαβε ενώ ξέρω ότι έχει καταλάβει...
Η υπψοβια και άλλες φοβίες έχουν μεγαλώσει πολύ την ένταση τους γεια παράδειγμα τώρα τελευταία φοβάμαι πιο πολύ ένα ύψος από μέχρι πέρυσι...
Αν θέλετε να ακούσετε μια καλή παρομοίωση, "το μυαλό μου έχει κοκκινήσει από τις ιδεοληψίες" (εννοώ ότι δε με αφήνουν ήσυχο)
Πιο παλιά θυμόμουν πάρα πολύ καλά, τώρα δε θυμάμαι τόσο καλά όσο πιο παλιά...
Το μυαλό μου δεν είναι διαυγές...
Καμιά φορά (σπάνια όμως) όταν σκέφτομαι κάτι ανατριχιαστικό, με πιάνει κάτι (δε μπορώ να σας το περιγράψω) στα γενετικά μου όργανα (όρχεις)
Σπάνιζε αλλά γινότανε και όσο παιρνάει ο καιρός τόσο περισσότερο σπανίζει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γίνεται
Δεν έχω σιγουριά για τίποτα πολλές φορές αμφιβάλω για τον εαυτό μου (π.χ. αν είμαι ψυχανώμαλος, αν είμαι σχιζοφρενής, αν είμαι ψυχάκιας κλπ...)
Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα με φασκελώσουν όλοι όσοι τα δουν...
Και κάτι άλλο...
Θα μου πείτε κάποιοι "αν παίρνεις αντιψυχωτικά, αυξάνουν το άγχος και το φόβο"
Όχι δεν παίρνω αντιψυχωτικά...