Quote:
Originally posted by Alterego
Αγαπητη μου...
Αληθεια πως βρισκεις καταρχας την δυναμη να κοιταξεις περισσοτερο τον εαυτο σου;
καποτε μου ειπανε πωσ αν δεν φροντισω τον εαυτο μου.. δεν θα το κανει κανεισ για μενα.......και σιγουρα οχι με τον τροπο που θα το κανω εγω,....,
Πως μπορεις να κλεισεις τα ματια σε αυτη την μιζερια που σε κατατρεχει και εσενα αλλα και ολους.
[καλε γιατι να με κατατρεχει μιζερια?????..εχω τα λουλουδακια μου που τα φροντιζω κι εκεινα μεγαλωνουν τοσο ομορφα... γραφω... ζωγραφιζω.. διαβαζω... ασχολουμαι με οραια πραγματα... την φιλοσοφια... την ιατρικη.. απολαμβανω καθε μπουκια μου.. την μυρωδια και την αισθηση τησ θαλασσασ... κοιταω τουσ ανθρωπουσ............υπαρχουν τοοοσα πραγματα να κανει κανεισ.. αρκει να εχει κουραγιο.... ,....
Μοιαζει ανεφικτο..Μα το παλευεις,εξαλλου τι μπορεις να κανεις αλλιως;Αν και αποδεικνυεται μερα με την μερα οτι το να παλευεις ειναι ευλογια,κι ας μην βλεπεις αποτελεσμα.
[βλεπεισ.. απλα καπιεσ φορεσ αργουν.....να φανουν... καλε μου.. ,....
Εχω πρηξει τον εγκεφαλο μου με τις τοσες σκεψεις.
[σε αυτο το σημειο ξερεισ τι λεω??κανε ενα κιτ κατ.. κανε ενα διαλειμμα.. απολαυσε με ολεσ σου τισ αισθησεισ ενα αγαπημενο σου γλυκο... διαβασε ενα βιβλιο... ακου κλασσικη,....
Ειναι φορες που νιωθω πως θα γινει μεγαλη εκρηξη και ο μονος υπευθυνος ειμαι εγω και γιαυτο με ζοριζει τοσο πολυ.Τα λογια και οι λεξεις ειναι χρυσες και δινουν λυτρωση,αλλα αρκουν μονο αυτες;Οταν καθεσαι απρακτος πως να σε βρει η λυτρωση;Το αγιο φως πια δεν ειναι διαθεσιμο...
Ναι αναπνεω λαθος,παω σε λαθος μερη,μα ειναι αβασταχτη η μοναξια να κανω κατι διαφο ρετικο.Ξερω οτι υπαιτιος για ολα ειμαι εγω,εγω τα επιτρεπω ολα,ισως γιαυτο και βουλιαζω πιο ευκολα.Δεν υπαρχει πια καθημερινοτητα για μενα η ρουτινα,δεν υπαρχουν συγκεκριμενες ωρες για κατι,τα εχω καταντησει ολα ενα.Μια μονοτονη γραμμη που τα συνδεει ολα.Δεν μπορω να βρω ασφαλεια σε τιποτα σχεδον.
[..μηπωσ δεν εχεισ βρει τι θα μπορουσε να σε κανει πιο ευτιχισμενο?>>> εγω ετσι αρχησα.. καθησα και σκεφτικα.. οραματιστικα τι θα με εκανε να νιωσω πιο καλα .. καλητερα.... καντο... και μολισ τα βρεισ.. θα μπορεσεισ να τα εκπληρωσεισ.. να τα κανεισ πραγματικοτητα.. να εισαι πιο καλα...
Νιωθω συνεχως να με τριγυρνα μια σκια που θελει να με εξοντωσει και φοβαμαι..οσο περνα ο καιροσ φοβαμαι και ουρλιαζω.
Κανεις δεν ακουει;Δεν ακουει κανεις που σπαραζω μεσα μου;Τι να πεις...
[..αγαπη χρειαζεσαι.. αγαπη...],....