EΝΤΟΝΗ ΖΑΛΑΔΑ-ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ
Καλημερα σε ολους...εδω και 5 μερες περιπου εχω εντονη ζαλαδα,ασταθεια(νομιζω οτι θα καταρευσω οταν προχωραω)πιεση στο κεφαλι και δυνατους πονοκεφαλους!Με εχει πιασει φοβος και πανικος πως εχω κατι στο κεφαλι...πασχω απο αρρωστοφοβια,κρισεις πανικου και γενικευμενο αγχος εδω και 5 χρονια!Χθες επισκεφτηκα τον ψυχιατρο μου για να μου γραψει τα φαρμακα που παιρνω και να με δει...του ανεφερα το προβλημα και μου ειπε μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα.Παρολο με καθησηχασε με αυτα τα λογια,κρατησε για λιγο...μετα αρχισα να σκεφτομαι παλι πως κατι εχω και αρχιζα να βυθιζομαι στον φοβο!Εξαιτιας αυτων των συμπτωματων εχω κανει 3 αξονικες μεσα σε 6 χρονια...η τελευταια πριν 1 χρονο,ολες τις φορες ειχαν βγει μια χαρα.Ρωτησα ενα φιλο μου γιατρο αν χρειαζεται να κανω αξονικη και μου εβαλε τις φωνες...δεν ειναι εξεταση ουρων η αξονικη να κανεις τοσο λιγο και λιγακι,πρεπει να υπαρχει πολυ σοβαρος λογος και για να ξερεις μια αξονικη αντιστοιχει σε 35 ακτινογραφιες θωρακος,σκεψου ποση ακτινοβολια βαζεις μεσα σου,αν ειχες κατι θα το ειχε δειξει καποια απο τις παλιοτερες!Και παλι ομως δε μπορω να ηρεμησω σημερα...εχω το νου μου ολο στο κακο,δεν ξερω τι να κανω!