ΣΧΟΛΙΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Αγαπητή διαχείριση,
έχω πει άλλες δύο φορές στο παρελθόν ότι δε θα ξανασχοληθώ με το φόρουμ, εφόσον θεωρώ πραγματικά ότι το επίπεδό του, τουλάχιστον αυτό που κατά κύριο λόγο επικρατεί δηλαδή, είναι πλέον υπό του μηδενός (επιεικώς).
Παρολαυτά, επειδή εδώ μέσα τίθενται και ζητήματα αξιόλογα, σήμερα μπήκα στο φόρουμ για να ποστάρω σε ένα καινούριο θέμα παράλληλα όμως "υπέκυψα" στον πειρασμό να ρίξω μια ματιά στο "γενικά".
Εκεί λοιπόν διαπίστωσα ότι κλειδώσατε ένα θέμα που είχε ανοίξει μια χρήστρια, κάτι σαν αγγελία.
Προσωπικά, μη έχοντας γνώσεις ψυχολογίας και μη όντας moderator ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου από άποψη περιεχομένου φόρουμ, φιλτράροντας τις προθέσεις της χρήστριας μου έδωσε να καταλάβω ότι απλώς ήθελε να εκφράσει μια ανάγκη και δη την πιο ανθρώπινη, τη συντροφικότητα. Παρολαυτά εσείς κλειδώσατε το θέμα της με την αιτιολογία ότι δεν ταιριάζει με το πνεύμα της ενότητας (ή κάτι παρεμφερές τελοσπάντων).
Δεν προσπαθώ να το παίξω ούτε συνήγορος του διαβόλου ούτε προστάτης των αδυνάτων.
Αλλά πραγματικά η κίνησή σας αυτή είναι τουλάχιστον αστεία.
Δηλαδή στην ενότητα "γενικά", τα υπόλοιπα θέματα τα οποία είναι και τα πιο μακρόσυρτα και πιασάρικα του φόρουμ, είναι μέσα στο πνεύμα του φόρουμ και βρέθηκε ένα, μοναδικό θέμα που δεν τηρεί τους όρους του φόρουμ !!!!!!!
Θα κάνω λοιπόν μια ερώτηση,ρητορική βέβαια.
Έχετε καθόλου υπόψη σας αυτά που ειπώνονται καθημερινά στο "τι σκέφτεστε", "τι αισθάνεστε" και όλα τα παρεμφερή τους? Εγώ πιστεύω πως όχι και ότι κατά βάση οι παρατηρήσεις που κάνετε σε μέλη κινούνται λόγω των αναφορών των υπολοίπων μελών.
Αυτά τα θρεντς λοιπόν, όχι απλά δε συνάδουν με το ρόλο ή το πνεύμα του φόρουμ αλλά αντιθέτως και δυστυχώς έχουν μετατραπεί σε σφηκοφωλιές. Επί καθημερινής βάσεως τα σχόλια που πέφτουν είναι καθαρά σεξιστικού περιεχομένου, ευνοώντας το ατελείωτο flaming, τις διαμάχες μεταξύ των μελών, μη προσφέροντας κατά τη γνώμη μου απολύτως τίποτα παρά μόνο αντιδράσεις ακραίες από όλα τα στρατόπεδα και φυσικά απόλυτη ανοχή σε συμπεριφορές που δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές ακόμα και από ένα φόρουμ ανωνυμίας.
Στο φόρουμ ενημερώνεσαι καθημερινά για το πόσο καριόλες είναι οι γυναίκες, παράλληλα δε και βρωμιάρες με οδηγίες πως να πλένονται αποτελεσματικά στην ευαίσθητη περιοχή, επίσης πολιτική προπαγάνδα στο έπακρον και διάφορα τέτοια όμορφα χωρίς κανείς πλέον να αντιδρά.
Και πως να αντιδράσει κάποιος όταν συνηθίζει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση? εδώ πλέον είναι φυσιολογικά τα σεξιστικά σχόλια εναντίον των γυναικών, πιο σπάνια εναντίον των ανδρών.
Γι'αυτούς τους λόγους λοιπόν πιστεύω ότι κακώς κλειδώσατε το θέμα της χρήστριας.
Εάν βέβαια είχατε κλειδώσει προ πολλού όλα τα άλλα που δίνουν πάτημα για ατελείωτο τσατάρισμα και στείρες συγκρούσεις, τότε εννοείται ότι δε θα έλεγα τίποτα διότι θα αποδεχόμουν την πολιτική του φόρουμ.
Εδώ όμως διαπιστώνω μια ανομοιογένεια στο χειρισμό των θρεντς..επομένως όχι, δεν είμαι υπέρ αυτής της πολιτικής οπότε έχω φαντάζομαι το δικαίωμα να το αξιολογώ αρνητικά (και βασικά να ξενερώνω όλο και περισσότερο).
Προτείνω λοιπόν να κλείσουν άμεσα τα συγκεκριμένα θρεντς - αρένες, τουλάχιστον εως ότου ηρεμήσουν τα μέλη και μάθουν να αυτοελέγχονται.
Αυτά από εμένα.