Καλησπέρα,
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν δημιούργησα το συγκεκριμένο θέμα σε λάθος topic.
Όπως αναφέρει και ο αρχικός τίτλος, την τελευταία περίοδο (κάνα χρόνο) διανύω μια πολύ περίεργη φάση. Υπάρχουν μέρες με τρομερό άγχος και αναβλητικότητα για τις υποχρεώσεις μου. Μέρες με τρομερά νεύρα που μπορεί να σπάσω όλο το σπίτι και να πω πράγματα που δύσκολα λέγονται σε κάποιον (αμέσως μετά ηρεμώ τόσο πολύ που πραγματικά γίνομε άλλος άνθρωπος). Μέρες που δεν μπορώ να κοιμηθώ και αν κοιμηθώ κοιμάμαι πολύ ελαφρά.
Αρχίζω και πιστεύω πως είμαι δύο άνθρωποι σε ένα σώμα. Δεν ξέρω αν έχω κατάθλιψη αλλά γενικά αν βγω έξω και έχω καλή παρέα θα περάσω καλά και θέλω να βγαίνω να διασκεδάζω κτλ...
Για πρώτη φορά κάπνισα πριν κανένα μήνα (συνειδητά είχα πάρει απόφαση να μην καπνίζω), και γενικά πιστεύω ότι άρχιζα να γίνομαι επιρρεπής σε διάφορα πράγματα. Μπορεί να οδηγώ και να τρέχω σαν τρελός και να μην νοιάζομαι για τις συνέπειες. Αυτό γίνετε τον τελευταίο χρόνο. Απλώς αρχίζω και τρομάζω γιατί δεν ήμουν έτσι και νομίζω πως γίνομε επικίνδυνος για τον εαυτό. Όπως προανέφερα την μια μέρα θα είμαι φυσιολογικός την άλλη δεν θα με αναγνωρίζω. Το ίδιο έχουν παρατηρήσει και οι γύρω μου.
Μήπως κάποιος ειδικός θα μπορούσε να με βοηθήσει? Απλώς το νιώθω ακόμα σαν taboo να επισκεφτώ κάποιον και πραγματικά δυσκολεύομαι...
ΑΝ μπορεί κάποιος να βοηθήσει...