Αν έχετε λίγο χρόνο θα ήθελα την συμβουλή σας....
Καλησπέρα σας. Είμαι νέο μέλος στο site σας και ελπίζω εδώ μέσα να μπορέσω να βρω τις απαντήσεις που χρειάζομαι με την βοήθεια σας για μένα..
Δεν ξέρω σε πόσους από εσάς έχει συμβεί όπως επίσης δεν ξέρω αν και κάποιος από όλους εσάς θα μπορέσει να με καταλάβει. Θα κάνω όμως την αρχή μιλώντας σε εσάς και ψάχνοντας μια κάποια λύση, μια συμβουλή θα έλεγα καλύτερα.
Εχω πολύ ευτυχισμένη από την ζωή μου, και μπορώ να πω πως έχω όλα τα βασικά πράγματα που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να είναι καλά...Εχω την δουλειά μου, την υγεία μου πάνω από όλα, ανθρώπους που μ αγαπάνε.
Ωστόσο αυτό που βλέπω είναι πως εγώ η ίδια δεν αγαπάω τον εαυτό μου...Δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω...Για παράδειγμα στις προσωπικές μου σχέσεις (με το αντίθετο φύλο) επιδιώκω πολλές φορές να είμαι σε σύγκρουση ή σε τσακωμό...Νευριάζω, θυμώνω , μπορεί να πω πολύ άσχημα πράγματα που θα στενοχωρήσουν τον άλλον και μετά από 5 λεπτά να συμπεριφερθώ σαν να μην έχει συμβεί κάτι, αγνοώντας άθελα μου πόσο μπορεί να χω πληγώσει ή εκνευρίσει τον άλλον...
Αυτό είναι πολύ άσχημο και το ξέρω...Νιώθω πολλές φορές πως έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση...Μπορεί κάποια σχέση μου να με αφήσει και εγώ την στιγμή εκείνη προσκολούμαι πάνω στον άνθρωπο αυτόν ο οποίος στην ουσία έχει φύγει συναισθηματικά από μένα..
Και ενώ πρέπει να φανώ εγωίστρια και να κρατήσω χαρακτήρα να πεισμώσω και να πω ΟΧΙ δεν θα σε κυνηγήσω δεν θα σε παρακαλέσω.... την ίδια ακριβώς στιγμή....μπαίνει κάποιος άλλος εαυτός μέσα μου (αν μπορώ να το θέσω έτσι!) και με προτρέπει να κάνω το ακριβώς αντίθετο και αυτό πράττω!!Νιώθω πως είναι αυτός ο άλλος εαυτός πάνω από μένα..
Ξέρω πως πολλοί δεν θα καταλάβετε τι θέλω να σας πω ίσως και να γελάσετε...Ξέρω πως ίσως η επίσκεψη σε έναν ειδικό να με βοηθήσει...Είναι όλα τόσο συγκεχυμένα στο μυαλό μου και τόσο μπερδεμένα που δεν ξέρω με ποιό τρόπο μπορώ να γίνω καλά - να συνέλθω ή να ξεφύγω καλύτερα από τον άλλον αυτόν εαυτό μου που μόνο κακό (επιτρέψτε μου την έκφραση αυτή!) μου κάνει...
Σε όσους από όλους εσάς μπορεί να καταλάβουν κάτι από όσα νιώθω και μου απαντήσουν σας ευχαριστώ πολύ..
Επίσης ευχαριστώ και όσους από εσάς (μπορεί να μην με νιώσουν ή να μην απαντήσουν) δαπανήσατε λίγο από το χρόνο σας για να διαβάσετε αυτές τις γραμμές.
Να είστε καλά..
Με εκτίμηση,
Ερη