Με τρομαζει αυτο που μου συμβαινει...
Καλησπέρα και απο μένα.Το δικο μου προβλημα μετραει τωρα τρεις μηνες και κατι.Πριν αναφερθω σε αυτο,να πω οτι ειχα ιστορικο με κρισεις πανικου και φοβιες εδω και 7 χρονια ,που με επιαναν σπανια με τρεμουλο και δυσπνοια και απευθυνομουν στα επειγοντα για ηρεμιστικη ενεση.Γενικα ημου πολυ νορμαλ ατομο,κοινωνικοτατο και αν και ειχα αρκετα προβληματα και διλημματα το μυαλο μου ηταν μια χαρα ωστε να τα αντιμετωπισει!Πριν 3 μηνες ομως,εκανα την μεγαλυτερη βλακεια της ζωης μου.Καπνισα χορτο 1η φορα στη ζωη μου,ετσι για την πλακα και για να χαλαρωσω απο πιεση της σχολης και λοιπα.Να τονισω οτι δεν ειχα ποτε παρε δωσε με ουσιες,τις σιχαινομουν και τισ φοβομουν παντα,αλλα ειπα μια φορα να κανω ετσι για την πλακα.Με το που καπνισα-ηταν και αρκετη ποσοτητα για τον οργανισμο μου-ενιωσα σαν να γυρναει το μυαλο μου με 1000 στροφες το δευτερολεπτο και να μη με χωραει ο τοπος.Η καρδια μου κοντευε να πεταχτει εξω και ετρεχα στο δρομο χωρις να ξερω που πηγαινω.Μετα για καποιο διαστημα ηρεμησα καπως αλλα ειχα τοyλαχιστον μια φορα τη μερα τα ιδια συμπτωματα.Ξαφνικα αρχισα να το παθαινω ξανα σχεδον καθε μερα με αποτελεσμα να μην μπορω να κοιμηθω και να τρεμω ολη μερα,τασεις για εμετο και μυαλο θολο.Εκανα εξετασεις για θυροειδη κ ηταν ολα καλα οπως και ολες οι εξετασεις μου.Μιλησα με 2 ψυχολογους και μου ειπαν οτι η ουσια εφερε στην επιφανεια ολα μου τα ψυχολογικα και το αιμα μου ειναι τοξικο,δηλαδη βρισκομαι σε μονιμη κατασταση πανικου.Μου ειπαν να κανω πραγματα να ξεχνιεμαι.Το εκανα αλλα οσο πηγαινε χειροτερευε.Πηγα εν τελει σε ψυχιατρο και μου ειπε οτι αν σε πειραξει η ουσια,αλλαζει η αρχιτεκτονικη του εγκεφαλου και οτι ειναι απλα ενα σοκ το οποιο θα περασει.Μου εδωσε xanax 0,5 και μου ειπε να παιρνω μισο μεσημερι και μισο βραδυ.Τα παιρνω ηδη μια εβδομαδα,και ειμαι καλυτερα απο αποψη πανικων,και κοιμαμαι καααπως καλυτερα απο το καθολου,ομως μου εχει βγει ενα συναισθημα πολυ ασχημο που ερχεται σχεδον καθε μερα και φευγει μετα απο καμια ωρα,σαν να μην αντεχω τον εαυτο μου,σαν να θελω να πεθανω.To μυαλο μου δεν ειναι καθολου καθαρο καμια στιγμη της ημερας,νιωθω εντελως μπερδεμενη και χαμενη με πιο μεγαλη ενταση οταν ξυπναω,εχω συνεχεια εφιαλτες και η κατασταση ειναι ανυποφορη.Ο γιατροσ λεει ειναι μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος και το ''ειναι μου'' τα χαπια και ολο αυτο που μου συνεβη,ομως αυτο το ασχημο συναισθημα δεν αντεχεται.Εκει που ξαπλωνω σκεφτομαι συγκεχυμενα πραγματα χωρις ουσια που νιωθω οτι με τρελαινουν. Δεν θελω να εθιστω στα χαπια ,ομως νιωθω οτι βρισκομαι σε αδιεξοδο.Υπαρχει καποιος που να ξερει τι μπορει να ειναι ολο αυτο που περιγραφω???ευχαριστω!