δεν αντέχω άλλο τις σκέψεις μου.....!!!!!! :(
καλησπέρα σε όλους....τα τελευταία χρόνια (για την ακρίβεια από τότε που έκανα την πρώτη μεγάλη μου σχέση) αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που στα δικά μου μάτια μοιάζει πολύ μεγάλο....πάντα όταν ερχόταν το βράδυ λίγο πριν με πάρει ο ύπνος καθόμουν κ σκεφτόμουν τι είχε γίνει μέσα στην ημέρα, τι είπα, τι έκανα κτλ κτλ κτλ...όταν όμως έκανα την πρώτη μου "σοβαρή" σχέση άρχισαν τα προβλήματα....συνέχισα να κάνω το ίδιο ακριβώς, δηλαδή να σκέφτομαι τι είπα κ τι έκανα μέσα στην ημέρα....το πρόβλημα όμως είναι ότι όταν τα σκεφτόμουν έβλεπα ότι είχα παντού λάθος ότι δεν είχα κάνει ή πει τίποτα σωστά....βέβαια τις περισσότερες φορές ήταν όλα στο κεφάλι μου....όμως δυστυχώς το καταλάβαινα αργά κ μέχρι τότε υπέφερα από τις σκέψεις μου....υπήρχαν κ υπάρχουν στιγμές που νιώθω να τρελαίνομαι.....με πλημμυρίζει ένας φόβος ότι θα μείνω μόνη μου ότι όλοι θα πάψουν να με αγαπάνε κ ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη....δεν κρύβω βέβαια ότι ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να με εγκαταλείψουν όλοι, κ όχι επειδή πέθαναν αλλά επειδή σταμάτησαν να με αγαπάνε....η σκέψη κ μόνο με τρελαίνει....πραγματικά δεν ξέρω πως να το σταματήσω....όταν με πιάνει υποφέρω πονάω πολύ κλαίω δεν μπορώ να κοιμηθώ νιώθω να πνίγομαι....δεν ξέρω τι να κάνω, ας πούμε μια από αυτές τις στιγμές είναι κ τώρα :(....κ σαν να μην φτάνει όλο αυτό τον τελευταίο καιρό το μόνο που με κάνει να νιώσω καλά είναι ο ύπνος....κοιμάμαι (όταν μπορώ) άπειρες ώρες έχω κλείσει κ 16ωρο....πρόπερσι κοιμόμουν πολύ επειδή δεν είχα κάτι να κάνω κ κυρίως 0για να ξεγελάσω το χρόνο κ να περάσει γρήγορα μέχρι να γυρίσει ο σύντροφος μου από την θάλασσα....6 μήνες κοιμόμουν όσο περισσότερο μπορούσα....όταν ήμουν ξύπνια δε, διάβαζα βιβλία ή έβλεπα τηλεόραση αλλά πάντα το τηλέφωνο κοντά...σήμερα λοιπόν που είναι εδώ ακόμα ο οργανισμός μου ξυπνάει μόνο όταν είναι να τον δω....αλλιώς είμαι μόνιμα κουρασμένη κ πάντα δεν έχω όρεξη για τίποτα....ούτε να βγω με τις φίλες μου, ούτε να διαβάσω τίποτα απολύτως...το μόνο που με ικανοποιεί είναι ο ύπνος κ ο σύντροφός μου....(όταν οι φίλες μου μου λένε να βγούμε σπάνια βγαίνω συνήθως έρχονται αυτές στο σπίτι μου...δεν ξέρω τι μου συμβαίνει.....βοήθειααααα..... .!!!!!