φοβος για τους παπαγαλους
καλησπερα παιδια ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ σας. το εμαθα απο εναν φιλο ο οποιος προσπαθει οσο μπορει να μου συμπαρασταθει σε οσα περναω και μου το προτεινε. Εχω παρα πολλα θεματα που πρεπει να λυθουν αλλα επειδη δεν γνωριζω ακομη την πολιτικη προστασιας των προσωπικων δεδομενων απο το εν λογω φορουμ, θα αρκεστω να σας μιλησω για αυτο που θεωρω το πιο απλο:
Φοβαμαι παρα πολυ τους παπαγαλους. Γενικα με τα πουλια δεν εχω ιδιαιτερα καλη σχεση, αλλα οι παπαγαλοι ειναι το κατι αλλο. οχι μονο ειναι παρα πολυ μεγαλοι, αλλα εχουν και παρα πολυ περιεργη και σουβλερη μυτη. δηλαδη φοβαμαι οτι μπορει ενας παπαγαλος να μου επιτεθει και να με πληγωσει. πχ ημουνα το καλοκαιρι σε ενα νησι και ενα μαγαζι ειχε απ εξω δυο παπαγαλους. δεν μπορεσα να μπω μεσα. τρομαξα παρα πολυ. και το ασχημο ειναι οτι βλεπω στον υπνο μου εναν συγκεκριμενο πρασινο παπαγαλο να μου μιλαει και μετα να μου κατασπαρασει τα σωθικα. και εγω καθομαι στο ονειρο ανημπορος και τον βλεπω να με τρωει. και αυτα που λεει πρεπει να ειναι αραβικα (- μια ξενη γλωσσα τελος παντων) και σας το λεω πως ειναι καποια γλωσσα ξενη γιατι και εγω του απανταω και στο ονειρο συνεννοουμαι με τον παπαγαλο.
εχετε εσεις καποια αντιστοιχη φοβια για τους παπαγαλους, ή εστω για καποιο πετουμενο;;