παιδια καλησπερα εχω γραψει πολλες φορες αλλα ολοι εδω μεσα ξερουμε πως μια δεν αρκει θελουμε καθημεινα ν υζηταε το προβλημα μας και ν καθησυχαζομαστε με τ λογια τν αλλων!!!οι περισσπτερο εδω μεσα ξερετε πς πριν 2 χρονια εχασα την μητερα μου μ αποτελεσμα αγχος φοβια τα παντα!!!!τον πρτο χρονο ημουν πολυ χαλια ταχυκαρδια τρεμουλο κ αλλα πολλα ξυπναγα κ κοιμομουν μ μια ατονια σα ζαλαδα ενα σφιξιμο στο κεφαλι....τον δευτερο χρονο χωρις την βοηθεια καποιου ειδικου εχω φτασει σε πολυ καλο επιπεδο δεν εχω πλεον τπτ απο τ συμπτωματα αγχωδους διαταραχης παρα μονο λιγη ασταθεια που κ που κ κουραση..η κουραση κραται μια βδομαδα και με 2 κ μετα ειμαι καλα!!!!καποτε σκεφτομουν συνεχως αρρωστιες κ μ τον αραμικρο πονο εβγαζα μονη μ γνωματευση πλεον τ εχω ελλατωσει κατα πολυ!!!!σας κουρασα ηθελα ν ρωτησω ειναι κανεις απο σας που η κουραση η η ασταεια ειναι συμπτωματα καθημερινα στην ζωη του???η κρατανε για καποιο χρονικο διαστημα κ υστεα υποχορουν???θελω ν πω ειναι λογικο που δεν παθαινω πια κρισεις πανικου αλλα αυτα τ 2 συμπτωματα δεμ λενε ν φυγουν.?