Παρεξήγηση με το γυναικολόγο μου...
Γεια σας!
Είμαι 33 ετών παντρεμένη. Εδώ και 10 μήνες έχω αλλάξει γυναικολόγο. Προσπαθούμε για παιδάκι αρκετά χρόνια. Ο γιατρός αυτός είναι πολύ καλός, ευγενικός και με χιούμορ. Πάντα τον επισκέπτομαι μαζί με το σύζυγό μου και έχουμε άνετη σχέση.
Εγώ συμπεριφέρομαι πάντα ζεστά και με αγάπη σε όλους τους ανθρώπους. Πάντα με το χαμόγελο ακόμα κ στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Λόγω εσωτερικής αιμορραγίας κυνδύνεψε η ζωή μου και με χειρούργησε εκτάκτως. μετά από αυτό ήταν ακόμα πιο καλός μαζί μας.
Πριν μερικές μέρες με πήρε τηλέφωνο για να μου πει λεπτομέρειες για το σαλπιγγογράφημα που θα έκανα. Εγώ όμως επειδή ήμουνα στην αισθητικό μου, μιλούσα ψυθιριστά για να μην με ακούσουν οι άλλες κοπέλλες. Ε... απ'ότι φαίνεται αυτός το παρεξήγησε.
Το υποψιάστηκα από τον αυστηρό τόνο της φωνής του. Μου είπε : Η κλινική που θα γίνει η εξέταση είναι δίπλα στη δουλειά του ΑΝΔΡΑ ΣΑΣ! Ενώ ποτέ δε μου μίλησε στον πλυθηντικό. (είναι 45 ετών παντρεμένος με παιδάκι).
Την επόμενη μέρα που βρεθήκαμε στην εξέταση ήταν πολύ ψυχρός κ απότομος στις κινήσεις του μαζί μου(εννοείται βέβαια ότι δε με άγγιξε καθολου με τα χέρια του), κ ενώ ήξερε ποσο πολύ φοβόμουνα την εξέταση δε με βοήθησε να χαλαρώσω. Με το σύζυγο μου μιλούσε μια χαρά. Ακόμα και στη χειραψία που κάναμε φεύγοντας, απλώς πρότεινε το χέρι του μπροστά και άφησε τα δάκτυλα τεντωμένα.
Με πλήγωσε πολύ αυτή η συμπεριφορά του και αγχώνωμαι πάρα πολύ για τη συνέχεια... Πιο πολύ νομίζω θυμώνω με τον εαυτό μου που έκανα το λάθος να μιλήσω έτσι στο τηλέφωνο... Τον εκτιμώ πολύ και σαν άνθρωπο και σαν γιατρό.
Δε μου αρέσει καθόλου να σκέφτετε ο οποιοσδήποτε έτσι για μένα. Σίγουρα μπορεί να του έτυχαν διάφορα περιστατικά στην καριέρα του... :confused: Ντύνομαι πάντα σεμνά και ποτέ δεν άφησα κανένα υπονούμενο για σεξ ούτε για αστείο. Με άλλα λόγια δεν έδωσα κανένα άλλο διακαίωμα για να σκεφτεί πρόστυχα για μένα. Το κακό είναι ότι είμαι πάντα με ένα τεράστειο χαμόγελο... Δε ξέρω τι να κάνω. Το σίγουρο είναι ότι δε θέλω να αλλάξω γιατρό. Μου αρέσει πάντα να ξεκαθαρίζω τις υποθέσεις μου αλλά άντε τώρα! Τι να πεις στον γιατρό σου!!!