οταν ερχομαι σε επαφη με ατομα μετα δε μπορω να κλεισω ματι
εχω να δω γνωστους απο το πασχα λογο οτι τους αποφευγω . ομως σημερα πηγα στις γιαγιαδες μου και περασα τελεια,αλλα μολις εφυγα αισθανθηκα τον αερα να εισερχεται στα πνευμονια μου.μεχρι τοτε "κρατουσα" την ανασα μου απο την ακατανοητη αγωνια που με δερνει. δε μπορω να κοιμηθω τωρα και ουτε προκειται,ηδη ξημερωσε ετσι κ αλλιως. και ολα αυτα επειδη εκανα δυο επισκεψεις στα πιο αγαπημενα μου προσωπα. κουφο.
βασικα να πω εδω οτι εχω ενα θεμα τα τελευταια χρονια. αποφευγω να δω προσωπα. μονο στο πατρικο μου παω. ουτε φιλες εχω. τις ειπα ψεμματα οτι φευγω καπου αλλου. οτι φιλιες εχω, ειναι μονο απο το συζυγο και παντα στη σκια του ειμαι ησυχη.
επισης εφυγα απο τη δουλεια και ειμαι ανεργη αλλα χαιρομαι που δε δουλευω. πριν κανα μηνα πηγα σε μια δημοσια υπηρεσια για κατι χαρτια που δε μπορουσα να αποφυγω και ενιωσα ευτυχισμενη που ειμαι ανεργη και δε δουλευω γιατι σκεφτηκα ολους οσους επρεπε να μιλαω στη δουλεια μου συναδελφους και υπηρεσιακα. μπορει να μην ειμαι στα -αντα ακομα, αλλα αισθανομαι 10χρονων στη ψυχη. αθωα και οτι δε μπορω να κανω κατι μονη γιατι ντρεπομαι να μιλησω με τους "μεγαλους",οπως ενα μικρο. δεν ημουν ετσι βεβαια,ξαφνηκα. δε ξερω τι αλλο να πω,ρωτηστε με αν θελετε μηπως και θυμηθη κατι ή διαυκρυνησω.
επισης να πω πως αισθανομαι μονη αλλα οχι απο ανθρωπους, αλλα σαν να ειμαι ακατοικητο σωμα. αλλα δε μπορω να ερχομαι σε επαφη με ατομα, μετα δε μπορω να κλεισω ματι.