Καθε μερα κ πιο πολυ... Χθες η φιλη μου μου εδωσε ενα χερι να τραβηχτο λιγο προς τα πανω.. σημερα καποια νεα με σμπρωχνουν παλι προς τα κατω... Τελικα οταν εισαι τοσο χαλια δεν σ ενδιαφερει πως θα νιωσουν γονεις,αδελφια,φιλοι... το μονο που σε νοιαζει ειναι να σταματησεις να νιωθεις οπως νιωθεις... Ειχα μια φιλη η οποια πριν χρονια εκανε αποπειρα αυτοκτονιας.. το συναισθημα ηταν το χειροτερο που εχω νιωσει... κ ελεγα οτι ποτε δεν θα εκανα κατι τετοιο στους δικους μου ανθρωπους οσο χαλια κ να ενιωθα.. τελικα οταν η απελπισια σε πνιγει... οταν αρχιζεις κ χανεις την αξιοπρεπεια σου τοτε δεν σε νοιαζει τιποτε κ κανενας... Τις τελευταιες μερες με βλεπω συνεχεια κρεμασμενη στη δουλεια.... καποια στιγμη εσφιξα το σχοινι γυρω απο το λαιμο μου.. χθες ηθελα να το παρω στο σπιτι για να μην ειναι εδω.. αλλα... αλλα ολος ο χωρος ειναι γεματος καλωδια... αν αποφασιζα να το κανω δεν θα υπηρχε κατι να με σταματησει... λεω στον εαυτο μου ξανα κ ξανα οτι δεν ειναι λυση.. οτι δεν γινεται να δωσεις τοσο πονο στους αλλους... οτι ..οτι... αλλα η λογικη αρχιζει κ με εγκαταλειπει.... πρεπει να σταματησω να κλαιω..σε λιγο θα ερθει κοσμος ... κ αντε να εξηγεις γιατι κλαις...