Γειά σας ο λόγος που γράφω είναι ότι πιέζομαι πολύ από το σπίτι μου την κυριακή ας πούμε λέει ο πατέρας μου στην αδερφή μου ότι θα βγάλει ασφάλεια για τεβε αν κάτι δεν γίνετε (δεν κατάλαβα τι) κι έρχετε η μητέρα μου και λέει με έναν τρόπο ότι δεν γίνετε με την ασφάλεια αυτή και μετά λέει στην αδερφή αν περιμένουμε από τον μπαμπά σου κάηκαμε. Να πω ότι εγώ κάθομαι στο δωμάτιο μου και με τη μητέρα μου δε μιλάω γιατί μου φέρθηκε άσχημα ως τώρα. Το μεσημέρι έρχετε στο σπίτι ο πατέρας μου τον κοιτάει η μάνα μου και λέει ήπιες πάλι λέει αυτός αλίμονο (δεν δουλεύει τώρα και γενικά δε δουλεύει κανείς μας κάπου κάπου δουλεύει σε οικοδομές δε δημιουργεί πρόβλημα με το ποτό απλά φαίνεται μεθυσμένος και το μεσημέρι και το βράδυ που έρχετε από έξω) η αδερφή μου (2 χρόνια μικροτερη) επειδή έκανε γναθόχειρουργική τρώει πριν μιάμιση εβδομάδα τρώει αλεσμένα είχαμε 2 φαγητα λέει η μητέρα μου ότι την αδερφή μου την άρεσε το φαΐ και λέει ο πατέρας μου πιο πολύ μ'αρέσει από αυτό λέει αυτή να τρως ότι σε βάζουν δεν είσαι μπέμπης. Είδε τον πατέρα μου έξω που κάπνιζε (έχει εμφύσημα) λέει με έναν τρόπο πάλι καπνίζεις ενώ πήγαινε κάτω (είναι κάπως σαν διόροφο το σπίτι) και λέει ο πατέρας μου πας κάτω να κοιμηθείς και λέει αυτή παω όπου θέλω. Μιλούσα λίγο με την αδερφή μου αλλά δε μου μιλάει. Προς το απόγευμα ο πατέρας μου είπε ένα αστείο (κάτι δεν καταλαβα) και λέει αυτή λες μαλακίες πολλές μαλακίες εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσυ χτενίζεσαι. Επειδή η αδερφή μου θα πήγαινε την άλλη μέρα στο νοσοκομείο να την ζουν λέει ο πατέρας μου μακάρι να της βγάλουν τα λάστιχακια που έχει και λέει η μάνα μου δεν ενδιαφέρεσαι εσυ εγώ ενδιαφέρομαι. Το βράδυ αυτή μου είπε με έναν τρόπο δε κουραστικές να κάθεσαι όλη μέρα δεν κανείς τίποτα είσαι 25 χρόνων έτσι θα συνεχίσεις τη ζωή σου η αδερφή σου έκανε εγχείρηση εγώ κουράζομαι (έχουν πολύ καλές σχέσεις) ύστερα στάθηκε στην πόρτα με κοιτάζει και λέει φαντάζομαι πως θα καταλήξεις (κάνω πράγματα όμως πολλές φορές λέει άσε εκείνο άσε το άλλο θα το κάνω εγώ και πιέζομαι παρά πολύ)