είμαι έτοιμη να σκάσω......βοήθεια......
καλησπέρα....αυτή τη στιγμή νιώθω ο χειρότερος άνθρωπος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...έχω να κάνω κάτι αύριο το οποίο δεν θέλω κ ντρέπομαι πάρα πολύ...αύριο το πρωί πρέπει να πάω να αλλάξω τον μπαμπά μου στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η υπερήλικη γιαγιά μας...πρέπει να πάω εκεί γιατί ο μπαμπάς έχει να κάνει κάποιες δουλειές...τώρα θα μου πείτε γιατί δεν θέλω να πάω...η γιαγιά λόγο ηλικίας είναι πολύ περίεργη κ πολύ απαιτητική....εδώ καταφέρνει να με βγάλει από τα ρούχα μου μέσα στο σπίτι που θέλει να είναι κιόλας, δεν θα τα καταφέρει να το κάνει μέσα στο νοσοκομείο που δεν θέλει να μείνει εκεί κ θέλει να φύγει...είμαι πολύ κακός άνθρωπος το ξέρω αλλά πραγματικά δεν έχω υπομονή...τη αγαπάω τη γιαγιά κ δεν θέλω να πάθει τίποτα...το θέμα είναι ότι με το που μου το είπε ο μπαμπάς εκνευρίστηκα πάρα πολύ κ επειδή εκείνη τη στιγμή μιλούσα με τον σύντροφό μου το άκουσε κ έτσι το συζητήσαμε κ επειδή είχα μούτρα τσακωθήκαμε λίγο γιατί είπε πως του χαλάω τη διάθεση ενώ ξέρω πως αύριο έχει ένα πολύ σημαντικό διαγώνισμα από το οποίο κρίνεται το αν θα πάρει το πτυχίο του...νιώθω πάρα πολύ άσχημα δεν ήθελα να του κάνω κακό...θέλω να γράψει καλά...δεν θέλω να είμαι εγώ η αιτία αν δεν γράψει καλά...είμαι πολύ μπερδεμένη κ στενοχωρημένη...τι να κάνωωωωωω......??????????????