νομιζω πως εβγαλα το πορισμα τελικα...
Καλησπερα παιδια...Εχω ανοιξει θεματα και στην καταθλιψη και στις ψυχωσεις,ομως τελικα νομιζω πως εδω επρεπε να ειχα γραψει απο την αρχη.Το δικο μου προβλημα ξεκινησε απο ουσια(μια φορα χρηση) ,επαθα ψυχωση για 3 μερες και απο κει και περα ειναι ενας γολγοθας.Συνεχισε με κρισεις πανικου,πηρα καποια στιγμη τα χαναχ για μια εβδομαδα και κατι και τωρα εχει περασει σε αλλο επιπεδο.Οι δυο ψυχιατροι που πηγα διεγνωσαν υπερβολικο ανχος, που δεν αντιλεγω οτι υπαρχει,ομως εδω και δυο μερες βλεπω πολλα κοινα σημεια με αυτα που διαβαζω απο σας εδω. Ολη μερα δεν μπορω να ηρεμησω,το μυαλο μου τρεχει συνεχεια στο προβλημα μου,νιωθω πως ειμαι ετοιμη να εκραγω ,οτι βγανω απο το σωμα μου.Οταν ξαπλωνω ομως μετα απο πολλες προσπαθειες για να κοιμηθω,εκει γινεται χαμος.Ξυπναω μετα απο 4 - 5 ωρες ,και στην προσπαθεια μου να ξανακοιμηθω,σκεφτομαι πραγματα τρελα τα οποια δεν φευγουν με τιποτα οσο κιαν προσπαθω,με ακινητοποιουν και με τρελαινουν.Νιωθω πως ειμαι μεσα στο μυαλο μου και του λεω πως να φερθει.ομως εκεινο δεν με υπακουει.Μου ρχονται αγνωστες φυγουρες ανθρωπων σαν απο θριλλερ και τρομαζω,το κεφαλι μου βουιζει και μετα ξεσπαω σε κλαματα...Εσεις που γνωριζετε ,ειναι ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη?Προερχεται απο ανχος αυτη η παθηση?