να το προσπαθήσω ή όχι?????
καλησπέρα....θα σας πω με δυο λόγια αυτό που με προβληματίζει....είχα μια φίλη κολλητή τι κολλητή δηλαδή σαν αδερφή μου ήταν....κάναμε τα πάντα μαζί..το θέμα μου είναι ότι μετά από 8 χρόνια κολλητής φιλίας βάλανε λόγια κ έτσι αυτή φιλία τελείωσε κ μάλιστα άδοξα...από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε έναν πόλεμο άνεφ προηγουμένου...μόλις τελειώσαμε το σχολείο δεν την ξαξαείδα...έχουν περάσει σχεδόν 3μιση χρόνια από τότε που έχω να τη δω κ να της μιλήσω...πριν από περίπου 1 μήνα της έστειλα ένα μήνυμα στο facebook για να δω τι κάνει επειδή μου έλειψε πάρα πολύ κ τελικά μου απάντησε...γενικά έδειξε ότι δεν έχει κ ιδιαίτερο πρόβλημα στο να μου μιλήσει...μετά από αυτή τη συζήτηση μου ξανά δημιουργήθηκε η επιθυμία να την δω να ξανακάνουμε παρέα...είμαι χαζή???να της προτείνω να βγούμε???να ξαναπροσπαθήσω???βέβαια ξέρω ότι δεν θα είναι τίποτα όπως πριν...αλλά ελπίζω σε μια νέα ίσως κ πιο δυνατή φιλία από πριν...έχω βέβαια στο μυαλό μου ότι μπορεί να καταλήξει σε φιάσκο η προσπάθεια μου αλλά.....εσείς τι λέτε?????