ksupnaw k lew akoma mia mera p prepei na viwseis
loipon xronia twra antimetwpizw provlima koinwnikopoihshs pio palia hmoun polu antikoinwnikh dn milaga sxedon katholou twra isws na nai ligo kalutera ....otan vriskomai me para polu kosmo komplarw k dn kserw ti na pw k sunithws dn milaw sxedon katholou ....prosfata eixa mia sxesh h alitheia einai oti hmoun para polu xaroumenh k nomiza pws epitelous vrhka kapoion kalo dustuxws ta pragmata m hrthan polu asxhma gt emeina eguos k ekana ektrwsh k meta apo polu ligo auto to atomo me xwrise ...eniwsa polu asxhma k apo tote prospathw na vrw tropo kai na niwthw kala auto to gegonos me vuthise pio polu sthn xamhlh autoektimhsh p exw gia ton eauto m ...ksupnaw k lew akoma mia mera dn thelw na sunexisw etsi alla dn kserw k ti na kanw .... den exw diathesh gia tpt variemai para polu eukola den trww swsta k teleutaia dn koimamai katholou kala koimamai polu liges wres k olh thn wra ksupnaw ana takta diasthmata ....polles fores apofeugw na vgw eksw gt kserw pws an vgw k einai polla atoma sthn parea egw dn prokeitai na milaw ..einai paralogo na sai se mia parea k na agxwnesai gia to ti tha peis an tha peis kt tha prepe na sai se mia parea k na xalarwneis na pernas kala egw sunexeia polemaw me ton eauto m ...epishs variemai para polu eukola k h diathesh m peftei sunexws kleinomai teleiws ston eauto m to kserw polles fores protimw na kathomai spiti ...thelw polu na to allaksw auto alla dn kserw pws... h alitheia einai oti exw skeftei polles fores thn idea tou psuxologou alla dn thelw na to pw stous goneis m dn thelw na tous anhsuxhsw alla pragmatika dn antexw allo na eimai etsi ...kserw oti gia pollous auto to provlhma p sas anaferw twra to thewreite ilithio egw omws alitheia niwthw polu asxhma k sunexeia eimai se ena diarkh polemo me ton eauto m