Μερικοι διασημοι που επασχαν απο ψυχικες ασθενειες.
Η Ζετα Τζοουνς εχει μανιοκαταθλιψη παρολα αυτα ειναι πολυ λεπτη. Αναρωτιεμαι τι να παιρνει.
http://www.newsbeast.gr/lifestyle/ar...n-katathlipsi/
Printable View
Μερικοι διασημοι που επασχαν απο ψυχικες ασθενειες.
Η Ζετα Τζοουνς εχει μανιοκαταθλιψη παρολα αυτα ειναι πολυ λεπτη. Αναρωτιεμαι τι να παιρνει.
http://www.newsbeast.gr/lifestyle/ar...n-katathlipsi/
Eνταξει μωρε..light καταστασεις παιρνανε τα παιδια...δεν εχουν τιποτα το hardcore, εκτος απο το Ζετακι...αλλα μια χαρα την κοβω κι αυτη..χαχαχα
Το πάλαι ποτέ σούπερ μόντελ έπεσε σε κατάθλιψη μετά τον αποκλεισμό της από ριάλιτι χορού το 2011.
Χα χα.
Οσο για την αλλη maus η διαφορα ειναι στα λεφτα.Πχ μπορει να εχει διπολικη αλλα εχει και τα λεφτα να πληρωσει πχ εναν personal trainer,εναν ψυχολογο, και διατροφολογο και να παιρνει καινουργια φαρμακα που ειναι ακριβα.
Ο μεσος καταθλιπτικος/διπολικος/ψυχωτικος κλπ δεν εχει αυτη την δυνατοτητα.
Τι γελατε ρε; κι αυτοι ανθρωποι ειναι , και απο ψηλα πεφτεις με μεγαλυτερη ορμη, και ειναι πιο οδυνηρο...
Τα λεω αυτα γιατι συμπονω την καημενη τη Γουα'ι'ονα (πως τη λενε ακριβως ;) που εκεινο το ρεμαλι ο τζονυ ο Ντεπ την αφησε κουρελια .......
Γεια σας παιδια..να ρωτησω κατι ασχετο μια και εχω σχεδον χρονια να μπω....στο θεμα εικονεσ και ντερνετ δεν εχω μπαρα για να σχολιασω..μονο εγω?η γενικα κανεισ δεν μπορει?ειθναι κλειδωμενο?καλωσ σασ ξαναβρηκα!!
Και η Britney Spears...μανιοκαταθλιπτικο το κοριτσι ...
Νικολας Ασιμος αυτος ο Διασημος κλειστηκε στο ψυχιατρειο αφου τρελλαθηκε και αυτοκτονησε.Σαννυ Μπαλτζη κλειστηκε στο ψυχιατρειο αλλα βγηκε και εκανε οικογενεια.Ο τραγουδιστης των μωρα στη φωτια Σαλβαδορ ακουγεται πως μπηκε στο ψυχιατρειο.
Ειναι πολλοι αλλα θα αναφερω εναν. KURT COBAIN. Rip. Κ πολλοι αλλοι. Παιδια οι ψυχικες ασθενειες οπως κ ολες οι ασθενειες αλλωστε δεν κανουν διακρισεις..... Αμα εισαι ικανος κ αξιολογος κ αποφασισμενος να πετυχεις καμια ψυχωση δεν σε σταματαει. Τζον Νας επισης. Δειτε την ταινια a beautiful mind.