Τελικα να ειμαστε ο εαυτος μας?
Τελευταια μετα απο καποιες συζητησεις με ατομα με απασχολει αυτο το ερωτημα..Αραγε μια σχεση μπορει να παει τελεια αν ειμαστε απλα εμεις? Αν κανουμε παντα αυτο που νιωθουμε? Αν οποτε μπορει να βρεθουμε λεμε ναι γιατι θελουμε πολυ να τον δουμε και ξερουμε πως εχουμε περιορισμενο χρονο? Γιατι δηλαδη πρεπει να καταπιεχομαστε και να λεμε οχι δεν μπορω εχω κανονισει εφοσον δεν ετυχε να κανονισω κατι? Λενε πως μονο ετσι μενει τσιτωμενος ο αλλος αλλιως σε θεωρει δεδομενη..Αν δηλαδη κι ο αλλος οποτε εχει χρονο σπευδει να βρεθουμε? Εγω θα πρεπει να τον θεωρησω δεδομενο? Δεν καταλαβαινω γιατι εχουμε φτασει στο σημειο να πιστευουν ολοι πως πρεπει να κανουμε παιχνιδακια μεσα σε μια σχεση..Αν εγω εχω το χρονο και τη διαθεση να κανω ακομα και μια μεγαλη διαδρομη για να δω τον αλλον (εννοειται πως θα το κανει κι εκεινος αν χρειαστει) γιατι να μην το κανω?? Αν αυτο τον κανει να με θεωρει δεδομενη και βαρετη τοτε εκεινος εχει το προβλημα,αυτη ειναι η αποψη μου..Οταν θα εχω πραγματικα να κανω κατι αλλο θα το κανω..αλλιως γιατι να προσποιηθω? Οταν θα χτυπαει το τηλεφωνο και δεν θα το ακουω,θ αργησω ν απαντησω..αν ομως τυχει και το εχω διπλα μου? πρεπει να πω οχι αστον να επιμενει? ολο και περισσοτερες γυναικες με κατακλυζουν με τετοιες αποψεις..μην του λες ναι,μην απαντας αμεσως,πεστου οτι θα βγεις με εναν φιλο και μη σηκωνει το κινητο...στο κατω κατω προτιμω να με χωρισει για κατι που ημουν εγω,κατι αληθινο παρα για κατι ψευτικο..για μια συμπεριφορα στρατηγικης...οπως εγω θελω να ειμαι σιγουρη για τον ανθρωπο μου ετσι θελω να ειναι και εκεινος..γιατι να καταπιεστω και να χασω ενα ομορφο βραδυ μαζι του? Για να το παιξω καπως?? λενε πως ετσι ο αλλος θ αρχισει να σε διεκδικει..Στην περιπτωση ομως που ο αλλος ολη μερα τρεχει στη δουλεια και εχει περιορισμενο χρονο?? οχι δεν θα παρατησει τη δουλεια η οτι αλλο σημαντικο εχει για να σε δικεδικησει..απλα θα δει πως εχει διπλα του καποια που δεν δειχνει κατανοηση και δεν ενδιαφερεται να τον δει..κι αν οντως νιωθει πραγματα γιαυτην θα απογοητευτει... περιμενω ν ακουσω και τις δικες σας αποψεις..ισως και καποια πραγματα που κανατε και τελικα βοηθησαν τη σχεση σας...