παιδια, το γνωριζετε το seroquel η το παιρνει κανεις???? Και αν ναι , πως νιωθει????? ΛΕΝΕ πως αντιμετωπιζει και τα θετικα και τα αρνητικα συμπτωματα!!! Ισχυει???????
Printable View
παιδια, το γνωριζετε το seroquel η το παιρνει κανεις???? Και αν ναι , πως νιωθει????? ΛΕΝΕ πως αντιμετωπιζει και τα θετικα και τα αρνητικα συμπτωματα!!! Ισχυει???????
Εγω επαιρνα seroquel το οποιο δεν με επιασε καθολου.Σε σενα ομως μπορει να σε πιασει.Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ειχα πολυ ορεξη με αυτο το φαρμακο και ειχα βαλει αρκετα κιλα γι αυτο θελει προσοχη.Και παλι λεω οτι σε σενα μπορει να λειτουργησει θετικα.Δεν νομιζω να αντιμετωπιζει και τα αρνητικα συμπτωματα γιατι κανενα απο τα φαρμακα που μεχρι στιγμης κυκλοφορουν δεν τα αντιμετωπιζει.Στο εχει πει γιατρος αυτο ή το διαβασες καπου?
το εχω διαβασει αυτο οτι θεραπευει τα αρνητικα...απλα θελω να μαθω κ απο αλλα ατομα που περνουν seroquel xr παρενεργειες που εχει κ αν τους βοηθησε τελικα?
εχω παρει σεροκουελ με μεγιστη δοση 600 μγ.. καλο φαρμακο δεν φερνει εξωπυραμιδικα κ επομενως δεν χρειαζεται ακινετον.. ουτε εχεις τρομερες παρενεργειες.. ρωτα τον γιατρο σου σε καθε περιπτωση