λοιπον παιδια ειμαι πολυ εκνευρισμενη.μετα απο ενα πολυ δυσκολο μηνα που περασα τελικα νοικιασα ενα μικρο σπιτι στην αθηνα μεχρι να βρω δουλεια.οι γονεις μου εχουν δωσει διορια μεχρι το νοεμβριο για να βρω δουλεια και αν δε βρω θα γυρησω κρητη.να πω οτι τα τελευταια 5 χρονια εμενα αθηνα και μου ειναι πολυ δυσκολο να μεινω παλι μαζι τους γιατι ποτε δε τα πηγεναμε καλα.πριν δυο βδομαδες λοιπον ο μπαμπακας μου ειπε να ρωτησω τους φιλους μου αν ξερουν κατι για δουλεια και αυτο εκανα!περασαν οι μερες και ηρθα κρητη γιατι ειχα κατι χαρτια να φτιαξω και οταν ηρθε η ωρα να γυρησω παλι αθηνα μου ειπαν να περιμενω μεχρι τελος του μηνα γιατι δεν εχουν λεφτα τωρα.καλα λεω και δε δινω σημασια.προχτες το πρωι που εστελνα κατι βιογραφικα απο το λαπτοπ για δουλεια και ταυτοχρονα μιλουσα μενα φιλο μου για κατι επιδοτησεις μπενει η μανα μου μεσα και αρχησε να φωναζει οτι δε κανω τιποτα και οτι μονο οι π@@@@ς καθοντε ολη μερα.και το θεμα μου δεν ειναι αυτο αλλα παντα μου μιλαει λες και ειμαι η δουλα της και δε σεβεται τιποτα ουτε χτυπαει πριν μπει μεσα και θελει παντα να της τα λεω ολα και να κανω οτι θελει αυτη(ουτε μεχρι τη νονα μου που μενει απεναντι δε μαφηνει να παω)!και αυτο δε το λεω εγω αλλα ουτε ο ψυχολογος εβγαλε ακρη μαζι τους!!!και φτανουμε στο σημερα που με πηρε ενας φιλος μου να παω να δωσω μια συνεντευξη στο μαγαζι που δουλευει γιατι και τα προσοντα τα εχω και ο μανατζερ του μαγαζιου ειναι φιλος του και βιαζεται να βρει ατομο γιατι η κοπελα που ηταν πριν παραιτηθηκε.σα να μου ελεγε οτι αν παω το σαββατο στη συνεντευξη θα με παρουν συγουρα.λοιπον δε φανταζεστε τι εγινε οταν τους ειπα οτι πρεπει να ανεβω αθηνα για τη συνεντευξη!!!!!!!και εγω τωρα που το σκεφτομαι ειναι παραλογο να κανουν ετσι γιατι αυτοι μου ειπαν να ρωτησω τους φιλους μου για δουλεια και τωρα αν δε παω θα εκθεσω το φιλο μου και στο κατω κατω δουλεια ψαχνω δε θα παω για διακοπες!!!!ενταξει λενε δεν εχουν τωρα λεφτα γιατι κανουν οικονομια μεχρι τελος του μηνα που θα ερθουν κατι συγγενεις αλλα δε μπορω να αναβαλω τη συνεντευξη μεχρι τελος του μηνα...