ZOLOFT ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
Γεια σας παιδακια ! Εχω πολυ καιρο να μπω κ να γραψω, οχι οτι δεν ημουν η ημουν καλα, αλλα εχω πιαστει με πολλα πραγματα, αλλα εκεινα θα τα γραψω στο αλλο θεμα που θα ανοιξω σε λιγο. λοιπον πριν καιρο μετα απο την πολυ επωδυνη κ δυσαρεστη καταληξη που ειχε για μενα ενα βουλιμικο επεισοδιο (δεν θα μπω σε λεπτομερειες, αναφερω ενδεικτικα οτι με την αναιρεση της υπερφαγιας που προσπαθησα να κανω νοσηλευτηκα 5 μερες στο νοσοκομειο) αποφασισα οτι ΤΩΡΑ οσο ποτε αλλοτε ΠΡΕΠΕΙ να κανω κατι για το διατροφικο, αν οχι να το επιλυσω, τουλαχιστον να το κοντρολαρω οσο μπορω. γιατι λεω το επομενο βημα μετα απο αυτο που εγινε θα ηταν να πεθανω. κ μιλαω σοβαρα. λοιπον ξεκινησα ζολοφτ εδω κ λιγο καιρο των 100 μγ κ με πιανει αναγουλα συνεχεια, μου ρχεται ταση για εμετο κ δεν μπορω να φαω, με αποτελεσμα να εχω χασει 4 κιλα χωρις να το επιδιωξω. βεβαια ουδεν κακον αμιγες καλου αλλα νιωθω γενικως κ μια καταπτωση κ κυκλοφορω συνεχεια με κατι φαρδιες φορμες. δεν τολμαω να κοιταχτω στον καθρεφτη δεν τολμαω να παω θαλασσα ενω ειναι διπλα στο σπιτι μου. ολοι μου λενε οτι δεν ειμαι χοντρη αλλα δεν τους πιστευω κ ζηταω συνεχως επιβεβαιωση κ συνεχεια μα συνεχεια τσιμπιεμαι στα πλευρα για να δω ποσο λιπος εχω κ που βγαινει το κοκκαλο οπως ακριβως εκανα οταν επαθα την ανορεξια. δεν ξερω ρε πουστη μου υπαρχει καμια που να εχει ξεπερασει πληρως τη διατροφικη? νομιζω πως οχι. ειναι κατι που μπορει να μπει σε καταστολη αλλα δεν σκοτωνεται ρε πουστη μου. εχω εμμονη ζυγιζομαι 3 φορες τη μερα μαλιστα πηγα σε ενα φαρμακειο να ζητησω τοπαμακ για να χασω κιλα κ μου λεει ο φαρμακοποιος "πας καλα κοπελα μου? δεν χρειαζεσαι εσυ αυτα τα χαπια τα δινουμε σε παχυσαρκους η ιδεα σου ειναι δεν εισαι καθολου χοντρη" κ τελικα δεν μου τα δωσε.. ρε οταν μου λενε οτι ειμαι αδυνατη νομιζω οτι μου χρυσωνουν το χαπι.. εχει τυχει να κλαψω για αυτο το θεμα κ να λεω στην κολλητη μου "σε παρακαλω μην μου χαιδευεις τα αυτια πες μου την αληθεια" δεν ξερω ειμαι μπερδεμενη κ κατεστραμμενη οσο δεν παει αλλο....